Kanapé a köbön - Innovation iStyle kollekció

Egy kanapé dísze a térnek, meghatározza a nappali hangulatát. Az InnovationiStyle kollekcióban neves tervezők a minimalista designt ötvözik a skandináv minőséggel, hogy az eredményeként megszülető kanapé sorozat egyike legyen a legkényelmesebb multifunkcionális bútor kollekcióknak.

Az iStyle kollekció kanapéit a letisztult vonalvezetés, a funkcionalitás, a keményfa és a krómozott acél lábak jellemzik. Megalkotásuknál a modern, városi életstílus kedvelőire gondoltak elsősorban, és a modern lakásokra, ahol sokszor keverednek a szobafunkciók egy helyiségen belül. Az iStyle design kanapék nem csupán a megfelelő kényelmet biztosítják, ami gyakorlatilag minden bútortól elvárható lenne, de „jól bírják a gyűrődést” és az innovatív keret-matrac együtteseknek hála, hosszútávon is ugyanazt a minőséget szavatolják. Magyarországon az InnoShopban (1053, Kecskeméti utca 8.) találkozhatunk az Innovation iStyle kanapékkal. Néhány hónapja azonban már nem csak személyesen, de online is megtekintő és megrendelhető a kínálat. Más szóval, ha skandináv design kanapé – akkor Innovation iStyl e az InnoShopban.





A design kanapék itt folyamatosan akcióban kaphatók, minden héten más és más design kanapénak csökkentik jelentősen az árát – így lehet hétről hétre izgulni és várni, hogy melyik kanapé kerül sorra, és lesz lényegesen olcsóbb az adott 7 napra. Ezen a héten, január 13-tól éppen a Clubber design kanapé van soron!
Az Innovation Clubber design kanapé az iStyle kollekció ékköve. Jellemző színe a fehér, de szürkés huzatban is elérhető. Egy tipikusan skandináv, letisztult formavilágú, két mozdulattal átalakítható, multifunkcionális kanapéról van szó, ahol a látvány és a luxus kényelem dominál. Karfával, vagy anélkül is lenyűgöző látványt nyújt. Icomfort rugós matraccal szerelve, krómozott acél lábakkal. 



Spiltback ..................................................................Clubber
Ezeknek a design kanapéknak az egyik jellegzetessége, hogy a huzatok varrása díszítő elemként is funkcionál, matracaik pedig kiváló minőségű rugózással készülnek, hogy heverészéshez is tökéletes helyet nyújtsanak. Egy-két mozdulattal átalakíthatók, kinyithatók, a háttámla rendszerint több fokozatba állítható. Így olyan helyiségek berendezésére is valóban alkalmasak, amelyeket nappaliként, társalgóként, irodaként, vagy hálószobaként egyaránt használnak.



Clubber


Cubed


Ghia


Luxe



Underbar


forrás: www.lakberinfo.hu



2 megjegyzés:

  1. Sziasztok,

    nagyon szép kanapé, az összes. Ilyen bútorokra vágyik az ember...

    Szép napot!

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok! Tényleg nagyon szépek, viszont amik nekem még különösen tetszenek, azok a Rio Design kanapéi: http://lakberinfo.hu/lakberendezes/nappali/2016-01-09-a-rio-design-legnepszerubb-kanapei-es-ulogarniturai-2015-ben/
    Vera

    VálaszTörlés