A Való Világ 4 bútorai

A Való Világ 4 valóságshow-t lehet szeretni vagy nem szeretni, de egyet megállapíthatunk: jó ízléssel válogatták ki a játékosok kényelmét szolgáló dán design bútordarabokat.

A Collection-Stúdió Kft. 2010 év végén - a már évek óta forgalmazott termékek mellett - elkezdte forgalmazni a már sokak által látott dán Softline bútorcsaládot amit először a ValóVilág 4 villájában mutattak be a közönségnek. Ezeket a kanapékat, foteleket, babzsákokat, kisbútorokat a cég tulajdonosai egy nemzetközi vásáron látták meg és próbálták ki először. Annyira lenyűgöző volt a formavilága, stílusa a színei, hogy szerették volna ezt megismertetni a hazai vásárlókkal is.

Ami zseniális hogy a bútorok nagy része többfunkciós, így egy kanapé pillanatokon belül egyszerűen átalakítható két személyes ággyá. A huzatok cserélhetőek és moshatóak így a forma mindig meg tud újulni. A Softline a gyártás során kizárólag I. osztályú alapanyagokat használ. A forgalmazott bútorok a lakásbelsőkben való felhasználás mellett kiválóan alkalmazhatók szállodákban, irodákban, és egyéb közösségi terekben. 

Softline • Collection Stúdió Kft.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése