Luxus faház a Matterhorn lábánál

Zermatt egy alpesi város, Valais kanton német nyelvterületén, Svájc déli határvidékén. A 4478 méter magas Matterhorn északi lábánál helyezkedik el a Wallis-Alpokban, mindössze 10 km-re az olasz határtól.
Zermatt állandó lakossága nagyjából 5800 főre tehető, azonban a relatív lakosság száma folyamatosan változik a turistaidénytől függően. A település az északi irányú Mattertal-völgyben található 1620m tengerszint feletti magasságban. A völgy egyik végéről zárt, melynek következtében - bár közel van az olasz határhoz - autóval nem átjárható, hiszen keresztezi egy gleccser, mely 3000 m magasra nyúlik az Alpok csúcsai felé.

Ebben a mesés környezetben találjuk az itt látható faházat, látványos belső tereivel és számos kényelmi szolgáltatásával. A ház liftjéhez egy hangulatos alagúton keresztül jutunk mely sejtelmes fényeivel vezet minket. Az ötcsillagos szállodák kényelmét biztosító kényelemről a több fős képzett személyzet gondoskodik, így kizárólag a pihenésre, és a kikapcsolódásra kell koncentrálnia az ide látogatónak.
A belső kialakításnál szempont volt, hogy a legmagasabb minőségű anyagokat használják, egy meleg tónusú színösszeállításban. A nappaliból a padlótól a mennyezetig érő ablakokon keresztül pazar látvány nyílik a hegyekre és kis falura, ami esti fényekben még pompásabb. Az egészséges felfrissülés élményét a nagy, kényelmes és forró szauna, és a gőzölgő masszázsmedence nyújtja.

Zermatt Svájc


Bérelhető faház Svájc
Alagaúton keresztül megközelíthető faház
Luxus étkező fehér bőr étkezőszékek
Nappali a télikertben, fehér szőrme szőnyegekkel
Luxus téli nyaraló este
Luxus hálószoba folyosója parketta
Luxus franciaágy szőrmetakaró

Nézd meg a többi képet itt >>

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése