Amerikai dió és indiai alma színek Sykora konyhabútorokon

A valódi fa furnér konyhabútor frontok természetes és egyedi hangulatot varázsolnak a konyhába. A TH Design cseh konyhabútor frontjai közül az amerikai dió és az indiai alma nyerte el a tetszésünket.

Amerikai dió konyhabútor front

Azoknak ajánljuk, akik az egyszerű, de hatásos dizájn hívei. A sima furnéros ajtók a belső titkok kapui. A standardtól eltérő 3 cm-es ajtóvastagság teszi lehetővé az ajtók szélébe is süllyesztett fogantyúk kerülhessenek. Így ezek rejtve maradnak, és nem zavarják az egységes felület rendjét. Az ajtók faerezete és rajzolata a vizuális élményért felelnek. Ínyencség a szemnek, nyugalom a kéznek, szépség, mely bármikor hajlandó Önnek kitárulkozni. Az amerikai dió összeállítás a diófa melegségét sugározza az egész térbe. A fekete üveghátfal fehér nagyméretű kerámia csempével egészül ki, és együttesen alkotja az Amerikai dió konyha elengedhetetlen kontrasztját.

Érezhető a terek folytonossága, összemosódik a határ a pihenés és a főzés között. A konyhasziget gránit munkalapja és a fa borítású korpusza több funkciót is rejt. A sziget hátsó oldalán található panel kinyitható, és komoly tárolókapacitással bír, van itt bőven hely az edényektől egészen a porcelán étkészletekig. Mindez könnyített króm lábakon áll, amik tökéletes összhangban vannak a fogantyúk vagy a díszlécek fényes króm felületével. A felső szekrények bordázott ajtajúak, a furnérozott dió és az átlátszó plexi váltja egymást kellemes ritmusban.

Amerikai dió konyha

 Amerikai dió cseh konyhabútor
Gránit munkalap, szigetes konyha

Indiai alma konyhabútor front

Elkészítettük Önnek a luxushatású grafitszínű ajtók és az indiai alma bútorfrontok látványos kombinációját. Ötvöztük az egyediséget a kivételes ízléssel, a szokatlant az átgondolttal. Hogyan csináltuk? Egyedülálló fafurnérral dolgozunk, mely egy megismételhetetlen történetet mesél el az egyedülálló dizájnról. A fafurnér csíkokat a helyére illesztjük, kiegyenesítjük és magasfényű lakkal vonjuk be. Ezután keretbe helyezzük és egymás mellé illesztjük oly módon, hogy az erezetek természetes módon futnak az egymás mellett álló ajtófrontokon. Sehol a világon nem talál két egyforma darabot.
A fehér Polystone munkalappal kontrasztot alkot a konyhabútor. Ellensúlyozza a sötét grafit színű ajtókat, ezzel ritmust ad a helyiségnek. A felső szekrényekben világító polc található, mely megvilágítja a munkalapot és a szekrények belsejét is. Tiszta eleganciának nevezik ezt a játékot amelyben mindvégig részt veszünk.

Polystone munkalap
Indiai alma konyhabútor front
Indiai alma konyhabútor front

Nézd meg a többi képet itt >>


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése