A modern lakberendezés és a térnövelés lehetőségei

Egyet kell értenünk a tajvani székhelyű lakberendező és belsőépítész cég névválasztásával, a Fertility Design a jó ötletek, egyedi megoldások, és modern terek ízléses kivitele terén valóban Termékeny. Egy lakberendezőnek mindig a kisebb alapterületű otthon praktikus megtervezése jelent nagyobb kihívást. Globálisan, és helyiségenként is látni kell a várható végeredményt. Ilyenkor az a program kapcsol be, hogy növelni a teret amennyire csak lehet, de megtartani a kényelmet és az ésszerű megoldásokat, hogy egyik szempont se menjen a másik rovására. Nézegetve a Fertility Design eddigi elkészült munkáit olyan szellős, letisztult modern tereket hoztak létre, ahol mindkét kívánalomnak meg tudtak felelni.
Legügyesebb trükkjük, a nagy felületeken használt falburkolatok, illetve a furnérozott bútorok szép felületei ahol nincs különösebb minta, csak a választott anyag struktúrájából adódó világos márvány, vagy fa mintázat. Ez optikailag mindenhol az oldal irányba húzó tágasság érzetét eredményezi. Belépve a nappaliba egységes padlóburkolat vezeti a tekintetet a teraszajtóig. Az egymással harmonizáló natúr és bézs színek nyugalmat árasztva, tökéletesen illeszkednek az álmennyezet helyenként irányított, máshol rejtett fényeivel. A hosszanti fal, ahol találkozik a Stílusosság és Könnyedség: az Audrey Hepburn dekoráció és a falra akasztott kerékpárok is jól megférnek egymás mellett.
A jobb helykihasználásban a tolóajtók is segítettek. Nemcsak az ajtónyílások helye szabadul fel ezáltal, de jól illeszkednek a modern térbe, és lévén, hogy távol-keleti tervezőkről van szó, feléjük igencsak régóta használt megoldás ez. Megtaláljuk őket fa furnéros, tükrös, és sejtelmes üvegfelülettel is.

Minimál nappaliAudrey Hepburn dekoráció

Falra akasztott kerékpár, bicikli
Falra szerelt tévé és márvány falburkolat
Nappali és étkező harmonikus bézs és natúr színben

Nézd meg a többi képet itt >>



1 megjegyzés:

  1. Jaj, nagyon tetszik a lakás egyszerűsége és letisztultsága! Akinek ez tetszett, ezt is nézze meg: http://lakberinfo.hu/otthonok/hazak-lakasok/2015-01-09-ferfias-garzonlakas-neutralis-szinekkel/. Bár ez garzon lakás, de mégis hasonlít szerintem ehhez a lakáshoz.

    VálaszTörlés