Gardróbszoba tervezés 3D-ben

KK Beltér Stúdió Kecskemét gardróbszoba

Nem nagyon találunk olyan hölgyet aki nem mondana azonnal igent egy jól megtervezett és szépen kivitelezett gardróbszobára. Mutatunk egy céget akik valóra is váltják ezeket az álmokat. A gardróbszobának szánt helyiséget már az építészeti terveken kialakíthatjuk, de dönthetünk úgy is, hogy a ház, vagy a lakás egy felszabaduló helyiségét nevezzük ki erre a célra. Mivel egy helyiségből szeretnénk a legtöbbet kihozni, és persze szeretnénk ha a praktikum mellett a tér kihasználása is a legoptimálisabb lenne akkor érdemes a tervezést tapasztalt szakemberekre bízni.

A kecskeméti székhelyű K.K. Beltér Stúdió Kirják József tervező vezetésével közel 20 éve egyedi belsőépítészeti, lakberendezési és bútortervezési feladatokra szakosodott. Fő profiljuk a megrendelőknek is könnyebben értelmezhető és 3D vizualizációk és látványtervek készítése.
A tervező szerint „A mai kor igényeinek megfelelően 3D-s látványtervezés nélkül nincs minőségi kivitelezés. Az ilyen típusú tervezésre egyre nagyobb igény, de ahhoz, hogy a piac szereplői közül ki lehessen tűnni, valami pluszt kell a munkákhoz hozzáadni, egyedi ötletekkel, igényes belső tereket és bútorokat kell megálmodni.”
Kirják József bútortervező KK Beltér Kecskemét
KK Beltér egyedi exkluzív gardróbszoba
Szeretnénk most egy éppen kivitelezés alatt álló gardróbszobát bemutatni, ami egy családi házban kerül hamarosan kialakításra. A megrendelő egy exkluzív lakás belsőépítészeti tervezésére, kivitelezésére kérte fel a tervező stúdiót. A lakáson belül a gardróbszoba optimális elrendezésére nagy hangsúlyt fektetnek. Sok elegáns ruhának és cipőnek kell elférnie a tolóajtós szekrényekben, a nagy tükör előtt pedig bőséges hely marad a smink és a frizura elkészítésére is. Meghatározó díszítő elem a kanapé kárpitja, aminek a motívumai a gardróbszerkény oldalfalán és a fésülködőasztal székén is visszaköszönnek. A falakon a híres szentpétervári művészpáros "Aleksey és Marina" képei vannak, hogy ezzel is a sejtelmes nőiességet hangsúlyozzák.
Tolóajtós gardróbszekrény a gardróbszobán
Fésülködőasztal, toalettasztal
A 3 dimenziós tervezés nagy előnyes, hogy a helyiség minden oldalról jól átlátható, az egyes részletek megváltoztathatóak, ténylegesen a beépítés előtti állapotokat láthatjuk. Mivel a K.K. Beltér Stúdió a kivitelezés lebonyolítással is foglalkozik, ennek az enteriőrnek a kialakítása a cég feladata.

Ha Ön is egyedi gardróbszobában, nappaliban, egyedi konyhabútor tervezésén gondolkodik keresse fel weboldalunkat ahol helyiségekre lebontva ismerheti meg referenciáinkat.
KK Beltér Stúdió Kadarka utca 5. 6000 Kecskemét

K. K. Beltér Stúdió Kft.
6000 Kecskemét, Kadarka u. 5.
e-mail: info[kukac]kkbelter.hu
ügyvezető: Kirják József
+36 30 239 9427

szakasszisztens: Kisgyörgy Melinda
+36 30 308 6389
e-mail: melinda[kukac]kkbelter.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése