Elmar Cucine olasz konyhabútor variációk

Az ELMAR olasz konyhabútor bravúrosan ötvözi a célszerűséget az eleganciával. Tervezői új távlatokat nyitottak meg a konyhai funkcionalitás és sokoldalúság felé. A jól összetett és tagolt konyháit hét jól megkülönböztető és felismerhető modell foglalja magában. A rendkívüli sokoldalúsága mindenki számára élvezhető térré varázsolta a konyhát. Ludovica + Robert Palomba által tervezett EL program modern és elegáns design különbözteti meg más felső kategóriájú gyártótól. Hagyomány és modernitás egyet jelent az ELMAR márkanévvel. 

EL System

2010-ben mutatta be először az ELMAR gyár a bővített EL System programot melyet Ludovica + Roberto Palomba tervezett. A hihetetlenül rugalmas és számos variációban használható konyha nem csak az elemek sokaságát adja, hanem megmutatja az anyaghasználat és színek sokrétű variációját is. Az elemekben szemet gyönyörködtetően keveri a rozsdamentes acélt a fával és a matt vagy magasfényű lakkozott felületekkel. Hátsó borítása matt vagy fényes felülettel 27 színben választható.

A bútorban elrejtett asztalok formai eleganciája rugalmasságot és modularitást biztosítanak a felhasználóknak, akár konzolos megoldással, akár kihúzható lábbal és görgőkkel mozgatható változatot választjuk. Az ELMAR felborítja a hagyományos normákat és új fejezetet ír a konyhabútor tervezés világában, megmutatva, hogyan kell a teret és helyeket kihasználni a konyhában és a bútorok belsejében, lehetővé téve a széles körű hozzáférést a háztartási tárolóhelyeknek és konyhai eszközöknek.
Elmar El System olasz konyhabútor

Elmar El System olasz konyhabútor
Elmar El 01 olasz konyhabútor
Elmar El 01 olasz konyhabútor
Elmar El 01 olasz konyhabútor
Elmar El 01 olasz konyhabútor
Elmar El 01 olasz konyhabútor
Elmar El 01 olasz konyhabútor

Nézd meg a többi képet itt >>



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése