Látogasson el Gianni éttermébe

Gianni Annoni
Sok évvel ezelőtt az volt az álmom, hogy Budapest szívében egy kis Olaszországot hozzak létre itáliai ízekkel, séfekkel, és mindig mosolygós személyzettel... Most, kilenc év távlatából sem dőlök hátra a karosszékemben nyugtázva, hogy a régen vágyott álom valóra vált, újabb és újabb ötleteken töröm a fejem.
Az elmúlt évek alatt az Arany János utcai Pomo d'oro étterem az otthonommá vált és ahová haza jár az ember, azt mindig szereti szépnek, barátságosnak látni és folyamatosan csinosítgatja. Újdonságokkal bővült vendéglátásunk, gasztronómiánk hiszen nemcsak a konyhában, de a boros pincében is szeretnénk különlegeset, maradandót alkotni. Régi vágyunk volt, hogy a több helyben készült specialitás mellett, a saját kis pékségünk és kézműves cukrászatunk is legyen, de erről kár is szót ejteni hiszen elég beleillatolni a levegőbe ha kisülnek a finomságok.
Szeretném átadni mindenkinek a "dolce vita", életérzést a szenvedélyes, mélyreható olasz gasztronómia iránti szeretetemet. Várok mindenkit sok szeretettel a Trattoria Pomo d'oroban. Ciao,
Gianni!


Trattoria Pomo D’oro Olasz étterem

Gianni étterme
Olasz ételek, olasz konyha, és borok
Mediterrán étterem Budapesten
Rusztikus kockás terítős étterem
Gianni étterme eredeti olasz ételek
Trattoria Pomo D’oro a belvárosban
Romantikus olasz étterem szerelmeseknek
Tömény romantika olasz stílusú étterem

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése