Modern automatizált kétszintes ház az Ontarió-tónál

Sietve leszögezhetjük, hogy ez a 929 négyzetméteres Belvedere Residence 44. elnevezésű projekt, melyet a torontói székhelyű Costantino Stúdió tervezett még megvehető. Nem kell más hozzá csak 1,25 milliárd forintocska. Ám ezért az összegért kapunk egy többnyire fekete színben domináló, kétszintes, kertes, pár lépésre a tó mellett található ingatlant Kanadában. A padlótól a mennyezetig érő üvegablakok tökéletes kilátást biztosítanak a birtokra és biztosítják, hogy amikor süt a nap, akkor fényárban ússzon a lakás. Ha valakit mégis az aggasztana, hogy estefelé esetleg kóbor szemek belátnak, az ne aggódjon, mert közel s távol nincs más ingatlan a környéken.

Modern kanadai ház fekete homlokzattal

Modern lakberendezés könnyed kanapékkal

A tervezők szerint ez a ház egy olyan modern otthon, amely egy sikeres család vagy egy egyedülálló lakó számára is tartogat valami meglepetést minden alkalomra. Kis élccel azt is hozzátehetnénk, hogy a hely egy ember számára tökéletes lehetőség a Bolygó Hollandi szerep tökéletesítésére, illetve az egyszemélyes szabadidőközpont funkció ellátására. A tágas kert több lehetőséget is kínál a kikapcsolódásra és szórakozásra.

Szigetes konyha indukciós főzőlap
Minimál szigetes konyha
Szigetes konyha hat személyes reggelizőpulttal

Van egy nagyobb rész a kertben, ahol az egyszerű beton fürdőmedence és a brazil faburkolattal borított napozó rész adja a tengerparti hangulatot. De mivel az épület egészségtudatos, találhatunk itt professzionális edzőtermet, beépített fürdőt, száraz szaunát, és gőzkabint mindenféle masszázsfunkcióval rendelkező zuhannyal. S ha ez még nem lenne elég, akkor a kultúra kicsúcsosodik a mozi élményben (LCD digitális, hatalmas 133-as anamorf szélesvásznú képernyő a legkorszerűbb 9.1THX Digital Surround Sound rendszer).

Csővázas kanapé modern beton falak
Csiszolt beton padló
Lépcső üvegfallal és szalagparketta
Konyha és nappali egy térben
Üvegezett fal panorámával
Fekete fal és fekete bútorok natúr padló
Asszimmetrikus kanapé
Kerti medence
Minimál hálószoba és franciaágy üvegfallal
Fa hatású kőburkolat fürdőszobában
Térben álló fürdőkád teraszkapcsolattal
Vendég hálószoba berendezése
9.1THX Digital Surround Sound Házimozi szoba professzionális hangrendszerrel
Modern kanadai kétszintes ház medencével
Modern kanadai kétszintes ház medencével

Egy teljesen integrált úgynevezett "Control 4" otthoni automatizálási rendszer biztosítja a kényelmet és ez a kényelem lehetővé teszi, hogy ellenőrzésünk alatt tartsuk a világítást, a biztonsági rendszereket és távolról is elérhesd őket az iPhone, iPad vagy okos telefon segítségével a világ bármely részéről.

Modern kanadai kétszintes ház

A ház olyan egységet képez önmagában is, hogy a tervezők azt tapasztalták sokan nem találják a bejárati ajtót.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése