Külső és belső környezet összhangja

Kevés olyan cég létezik, amely ekkora csapattal dolgozva a tervezéstől a kivitelezésig minden folyamat, minden egyes részletét, munkáját magára vállalja. Így aztán nem kis meglepetést okoz, ha valaki mindezt képes produkálni, ráadásul indiai alapítású cégként. Víziójuk szerint a felülmúlhatatlan élmények a terek tökéletes kialakításában rejlenek, ezért dolgoznak egy olyan integrált csapattal, amely a koncepciótól a befejezésig részt vesz a munkában. Hiszen így és csakis így biztosított, hogy minden apró részlet megkapja a megérdemelt figyelmet. 1997 óta minden általuk épített lakáshoz terasz is jár, illetve kiemelt figyelmet fordítanak a külső tér belső térhez való integrálódására és a külső környezet zárt terekbe történő becsempészésre. Azt pedig, hogy valóban a legkisebb részletre is figyelnek semmi sem mutatja jobban, minthogy az evőeszközök tárolásának módját is gondosan megtervezik.

Zöld terasz modern többszintes ház

Modern ázsiai ház
2010-es lakásuk díjat is kapott. Talán nem véletlenül. A kontinensre jellemző stílus, a belső és külső tér tökéletes harmóniája, a rengeteg növény és egyfajta letisztult elegancia jellemzi a lakást. Ráadásul a V-alakú teraszkiépítés minden lakás számára megfelelő fényt biztosít. Azért jó, ha tisztában vagyunk vele, hogy Bangalore városában, a nagy lakásépítési projektek viszonylag új fogalmat jelentenek, hiszen a legtöbb polgár még mindig inkább preferálja a privát földdarab vásárlását akármilyen picinyke is az. Az építtetők számára tehát külön kihívást jelentett, hogy olyan lakásépítési programba kezdjenek, amelyben a "nem kedvelem a lakásokat" gondolat maximálisan elillan. A 24 hektáros ingatlan India Szilícium-völgyében egy kis tó mellett található.
Bambusz dekoráció
Távol-keleti modern enteriőr
Modern nappali Barcelona szék
Virágos kert, kerti tipegők
Modern otthon udvari medencével
Fal dekorburkolattal
Egyedi minázatú mennyezet
Konyha és étkező és nappali egysége
Modern konyhabútor fekete színben
Szigetes konyha gránitlappal
A duplex lakások úgy lettek kialakítva, hogy nagy kertjük a víz és a fa elemét is tartalmazza. Továbbá minden lakótér, beleértve a konyhát is, közel van a kerthez, így mindig biztosítja a természet közelségének érzését, még a felsőbb emeleteken is. A kertek komplett locsoló és csepegtetős öntözőrendszerrel vannak ellátva. A dupla magasságú terekben egy nagy könyvtár és akvárium is van. Az egész projektben természetes anyagokat használtak a külső falak pedig jó minőségű agyag téglából vannak.
Minimál lépcső üveg és fa
Galéria modern többszintes házban
Gyerekszoba világos fa színben
Tolóajtós hálószoba
Modern fürdőszoba kavicsok és zuhanyzó
Modern fürdőszoba lakberendezés
Modern fehér fürdőszoba
Modern fürdő esőztető zuhanyzóval
Szoboszlai Krisztina



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése