Vagány lakberendezési ötletek fiús gyerekszobához

Verne Gyula – ha még köztünk lenne - biztosan egyetértene azzal, hogy a Restoration Hardware gyerekszobái, de különösen a fiúk számára megálmodott szobák nagyban támogatják a jövő felfedező, kincsvadász, kalandor és feltaláló nemzedékét. Az amerikai cég neve, a tulajdonosok szerint, ma már önmagában is egy életmódmárka, amely újradefiniálja a lakberendezési piacot több kategóriában is (bútor, világítás, textil, dekoráció, kültéri termékek, valamint bébi- és gyermek termékek). A cég által forgalmazott bútorok az időtlenül klasszikus és a frissített modern szemléletű reprodukciók harmonikus egységét és egyedülálló kombinációját biztosítják egy gyerekszobában.

Vintage stílusú gyerekszoba

Klasszikus fiúszoba bútor
Gyerekszoba dekoráció

Ezek az enteriőrök, nem azok a gyerekszoba-sémák, amiket nap mint nap láthatunk a bútorboltok kínálatában és tematikusan több témát ölelnek fel. Minden tervben és dizájnban van egy kis sport, utazás, közlekedés vagy repülés, ami érdekessé, mozgalmassá tesz egy vagány fiúszobát. Ráadásul ezek a témák valamilyen kiegészítő segítségével jelennek meg a szobában, ami nemcsak izgalmassá teszi a helyiséget, hanem változtathatóvá, átalakíthatóvá varázsolja és még a felnőttek fantáziáját is beindítja.

Gyerekszoba dekoráció ágynemű
Gyerekszoba dekoráció Verne Gyula stílus
Gyerekszoba dekoráció emeletes ággyal

A színeket tekintve látható, hogy egyértelműen a fa eredeti barna színei és a kék dominál, amit olykor-olykor kiegészít egy lágy és semleges krémszín vagy egy igazán izzó vörös folt. Így történhet meg az, hogy egy ilyen fiúszobába belépve úgy érezzük, hogy időutazáson veszünk részt.
Szoboszlai Krisztina
Restoration Hardware gyerekszobák

Gyerekszoba dekoráció rusztikus stílusban
Gyerekágy
Gyerekszoba dekoráció polcok
Gyerekszoba kovácsoltvas ágy
Repülős Gyerekszoba dekoráció
Gyerekszoba sport dekoráció
Repülős Gyerekszoba dekoráció
Gyerekszoba dekoráció afrikai stílusban

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése