Bútor ami veled nő

A gyermekbútor piacon több szempontból is hiánypótló űrt hivatott betölteni az új koncepcióval bemutatkozó Playo.hu. Az újszerű szemlélet azon alapul, hogy a gyerekbútor kísérje el a gyermeket születésétől fogva egészen serdülő koráig. E cél megvalósításának fontos eleme, hogy a bútorcsaládok tervezése során a gyermekek életkori sajátosságai és igényei kiemelt szerepet kapnak. A Playo.hu bútorai tökéletesen megfelelnek bármely korosztály számára, legyen szó akár csecsemőről, akár egy serdülő fiatalról.

Playo gyerekbútor


A Playo.hu 100%-ig magyar tulajdonosai évtizedek óta foglalkoznak játékkal, gyerekekkel nem csupán otthoni környezetben, hanem hivatásszerűen is. A cél egy igazán friss, fiatalos, változatos gyerek-, és ifjúsági bútor megtervezése és hazai gyártása volt, mellyel lehetővé tették, hogy a mai magyar gyerekbútor kínálatban elérhető áron, minőségi, designtermékekhez jussanak a vásárlók.
Playo babaszoba

A magyar tervező az előkészítés során a változtathatóságot, a funkcionalitást, a biztonságot és a formát tartotta szem előtt. Az egyes bútorcsaládokat úgy alkotta meg, hogy azok csecsemőkortól egészen serdülő korig kiszolgálják a gyermek igényeit. Ez lehetővé teszi, hogy a gyerekszoba egységes képét megőrizzük akkor is, amikor a baba kinőtte a kiságyat és le kell cserélni egy nagyobbra, vagy egy kiegészítő játéktárolót kell beszerezni a megnövekedett játékállomány miatt. Az egyes bútorok a gyermek növekedésével együtt változtathatóak úgy, hogy kielégítsék a változó igényeket, valamint alkalmazkodnak az életkori sajátosságokhoz. A mobilitással, és a cserélhető fogantyúkkal például a design is követi a gyermek növekedését.

Playo bababútor kiságy, pelenkázó
Playo magyar bababútor

A bútorok gyártásánál kiemelt szerepet kap a minőség, annak érdekében, hogy a bútor valóban hosszú évekig biztonságos környezete legyen a gyermeknek. A fióktompítók és ajtóbehúzók is alapfelszereltségként vannak beépítve. A bútorok Magyarország egyik legkiválóbb asztalos üzemében készülnek, ahol több mint 4500 m2-en a legkorszerűbb számítógép vezérlésű, CNC-, lapszabász, felületkezelő, élfóliázó gépekkel a legjobb minőséget garantálják a Playo.hu bútorainknak.

Playo variálható gyerekbútor
Playo bababútor
Playo fiú bababútor
Playo rózsaszín bababútor elemek

A bútorok értékesítése főként az interneten keresztül történik. Mindenkinek javasolják azonban, hogy a változatos színeket tekintsék meg a XIII. kerület Visegrádi utcai Fair Play Játékbolt különtermében berendezett bemutató teremben.
Nézzen szét webáruházunkban: www.playo.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése