Fémes színek, finom kontrasztok - Igényes penthouse a 77. emeleten

Marc Cunningham és a Micheal Gilmore kapta a megbízást hogy a rendelkezésre álló közel 250 nm2 -en egy minőségi anyagokat felvonultató, egyedi és igényes lakást alakítsanak ki. New Yorkban a Trump World Tower 77. emeletén található ez a penthouse lakás amit a két neves tervező közös munkája tett egyedi luxuslakássá. A végeredmény igencsak drámai összhatást eredményez. Sötét, fémes színek, az ezüst, a fekete és a szürke játéka. A könnyedséget tudatosan kerülték, a luxus és a minőség ilyen hatásosokon keresztül erősebben érvényesül.

A hall tömör cseresznyefa parkettájára lépve egy impozáns mahagóni komód köszönt minket. A belmagasság kényelmes 380 cm, az ablakok mindenhol a padlótól a mennyezetig érnek, ami ekkora magasságban csodás kilátást eredményez. Az eredeti koncepciót követve a viszonylag kisebb alapterületű nappaliba és a lounge helyiségekbe is robusztusabb kanapék és fotelek kerültek. A fürdőben világosszürke márvány burkolatot, Lefroy Brooks csaptelepeket és fürdőszobai kiegészítőket találunk.

A márvány tér vissza a konyhapult anyagában is, a főzés alapanyagait hatalmas Sub-Zero hűtőszekrények rejtik. A lakás extra felszerelései közé tartoznak még a wireless Sonos beépített hangszórók, és a Lutron intelligens világítási rendszer is. A lakás egyes képein a popkultúra jeles képviselője Andy Warhol képzőművész ikonikus motívumai jelennek meg, mint a Campbell-féle leveskonzerveket ábrázoló festmény, vagy az eredeti Marilyn Monroe fényképek alapján alkotott portré.


New york penthouse trump world tower













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése