Magasfényű KULT side-by-side Bauknecht szabadon álló hűtőszekrény

Tavaly novemberben lépett a hazai piacra a prémiumkategóriát képviselő Bauknecht márka beépíthető háztartási gépeivel. A megbízhatóságáról, minőségi anyaghasználatáról és környezettudatos, energiatakarékos készülékeiről ismert márka most szabadon álló termékcsaládjának KULT hűtőjével is bemutatkozik Magyarországon. Az előbbi márkajellemzők mellett az új, magasfényű, finom és elegáns vonalvezetésű KULT hűtőszekrény igazi dizájntermék.

magasfényű KULT side-by-side Bauknecht szabadon álló hűtőszekrény



KULT – a dizájn műremek
A Bauknecht márkajegyei között talán nem a dizájn áll az első helyen, de erre most rácáfolni látszik a prémium háztartási gépeket gyártó cég az amerikai típusú, side-by-side KULT hűtőjével. Ez az első szabadon álló termék, amivel a Bauknecht képviselteti magát nálunk, hisz tavaly ősztől csak a beépíthető készülékeivel volt jelen a magyar piacon. A különlegességnek számító fekete színű, magasfényű hűtőszekrény igazi dizájn műremek, nemcsak a konyhába, de a stílusos lakóterekbe is jól illeszkedik. Annak ellenére, hogy amerikai típusú hűtő lévén két ajtós, tehát méreteit tekintve nagyobb készülékről van szó, a finom, letisztult vonalvezetésnek, az enyhén lekerekített formáknak köszönhetően mégis légiesen elegánsnak tűnik. A dizájnt erősítő technikai újítás, hogy a rejtett szellőzőrácsok nem éktelenítik a látványt, ráadásul a hűtő így egészen a falhoz tolható, ezért jól kombinálható a beépített bútorokkal is.

magasfényű KULT side-by-side Bauknecht szabadon álló hűtőszekrény

A Green Intelligence technológiával szinte állandó belső hőmérsékletet lehet biztosítani, mert az ajtónyitást követően ötször gyorsabban áll vissza a belső tér kívánt hőmérséklete, mint a hagyományos hűtőszekrényeknél. Ez természetesen az energiafelhasználáson is meglátszik, a KULT hűtő kategóriájának legenergiatakarékosabb készüléke.

magasfényű KULT side-by-side Bauknecht szabadon álló hűtőszekrénymagasfényű KULT side-by-side Bauknecht szabadon álló hűtőszekrény

A KULT hűtőszekrény tulajdonképpen házi víztisztító berendezésként is funkcionál. Egyedülálló víztároló- és adagoló berendezése lehetővé teszi, hogy közvetlenül a vízvezetékre csatlakozva a csapvizet aktív szénszűrőn átvezetve tökéletesen megtisztítsa, majd lehűtve kínálja fogyasztásra. Az állítható csap nemcsak poharakhoz, hanem kancsókhoz, üvegekhez, vizes palackok szájához is jól illeszkedik. Akinek KULT hűtője van, egész nyugodtan felhagyhat azzal, hogy ásványvízre költsön, nem is beszélve az ásványvizes kartonok hazacipeléséről és a kiürült pet palackokról.

magasfényű KULT side-by-side Bauknecht szabadon álló hűtőszekrénymagasfényű KULT side-by-side Bauknecht szabadon álló hűtőszekrény

A hűtőszekrények esetében igen fontos az antibakteriális rendszer, ennél a készüléknél ez három elemre is kiterjed; a légszűrésre, a hűtőtér és az ajtózár baktériummentességére. A rendszer hatásosságát a független tesztintézet, az LGA mérései és tanúsítványa igazolják.
www.bauknecht.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése