Design ajándékötletek

Ki ne szeretné a fárasztó keresgélés, boltról-boltra való mászkálás helyett egy helyen megvásárolni a hasznos, kiváló minőségű és különleges megjelenésű ajándékot? Az Innoshop ebben nyújt segítséget az ünneplést élvezni és nem túlélni akarók számára minőségi design termékeivel. Kompromisszumok nélkül a konyhában - akár ez is lehetne a Guzzini  termékek mottója. A stílus és a minőség magasiskoláját jelentő Guzzini termékek között éppúgy megtalálhatók a 3, vagy 6 csésze kávét lefőző kotyogók, a különleges műanyagokkal kombinált Fusion és Art&Café bögrecsalád tagjai, a professzionális vágószerszámok, mint például a formatervezett kenyérpirítók.


Guzzini termékajánló: Jégtartó - Csésze szett - Falióra

A Koziol  termékek a vidámságot hozzák el a főzés perceibe. A madárkás, derűt árasztó Pi:P sorozat, amelynek faliórája áttört mintájával, különleges színeivel vonja magára a tekintetet, a használati tárgyakat színes, vidám figurákká átlényegítő darabok - mint az Ahoi papírhajó-citromfacsaró, Fred béka, a mérőszalag, Kasimir, a süni-reszelő és az Audrey vagy Beau-Tea teaszűrők szinte kedvencekké válnak.


Koziol termékajánló: Sajtreszelő - Falióra - Padlólámpa

Watch Me - javasolja a dán Normann Copenhagen, és faliórájának színkompozícióját nézve biztosak lehetünk abban, hogy mindenki teljesíti a kívánságot. A designcég Cognac, Liqueur és Rocking Glass dülöngélő pohárszettei pedig már a szilveszteri buli hangulatát vetítik előre. A Normann Copenhagen az "ajándékozás férfiaknak" című embert próbáló feladatban is segíteni próbál a Wine & Bar parafa készleteivel - és a Move eleganciát sugárzó személyes kelléktárgyaival.


Normann Copenhagen termékajánló: Cognac pohárszett - Függőlámpa - Spagetti adagoló

És ha már a férfiaknak szánt ajándékoknál tartunk: biztosak lehetünk abban, hogy örömet szerzünk a lakásdesign kedvelőinek a Stadler Form egyszerű, de finom, bambuszborítású asztali ventillátorával, a MAX
és ANNA elektromos fűtőtestjeivel , vagy éppen ! a Tivoli Audio MODEL ONE enyhén retro beütésű rádiójával.


Jacob Jensen ajtócsengő - Stadler Form ventillátor - Magisso tortaszeletelő
INNOSHOP
Cím: 1053 Budapest, Kecskeméti u. 8
Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig 11.00-19.00
Szombaton: 11.00-15.00
Telefon és fax: (+361) 217 01 51
e-mail: info@innoshop.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése