Axor Starck dizájner kollekciók az Ön fürdőszobájába

Folyamatosan kapcsolatban állunk a termékdizájnerekkel, a lakberendezőkkel és az építészekkel. Támogatjuk a kreativitást és teret nyújtunk a látványos kollekciók kifejlesztéséhez, az innovatív koncepciók létrejöttéhez, ahol a funkciók egyensúlyba kerülnek a tökéletes komfort és a személyes megvalósítás igényével a jelenre és jövőre nézve egyaránt.

Néhány innovatív fürdőszoba kollekciónk a világ legsikeresebb kreatív alkotásai közé sorolhatók, melyek úttörő szerepet játszanak a termékdizájn, a lakberendezés és az építészet területén. Képességeik tökéletes kombinációja jelenti az alkotóerőt a fürdőben, mint fontos élettérben. A fürdőszoba napjainkban nem csupán a funkcionalitás területe, hanem egy olyan helyszín is, ahová visszavonulhatunk. Az értékek ezen alapvető változása megjelenik a fürdőszoba berendezésében és az egész szoba építészeti kialakításában is. A dizájn segítségével a víz, a tárgy, a tér és az egyén kölcsönhatása

folyamatosan elemezhető, módosítható és finomítható. A folyamat eredményeképpen pedig felülemelkedik az ideális koncepció és az emocionális dizájn diadala. Az eredmény: díjnyertes fürdőszobai kollekciók és úttörő dizájn koncepciók egyediek, mint azok az emberek, akiknek tervezték őket.

Axor Starck
Az Axor Starck - Philippe Starck designer által tervezett - olyan csaptelep kollekció, amelynek keskeny a formája, tiszta a funkciója és egyszerű a hatása. Modern és minimalista: nincs cikornya, nincs díszítés. Úgy frissítenek fel a formák, hogy közben megnyugvást sugároznak. Íme az Axor zuhanycsaptelepe.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése