A Fiskars forradalmasítja a háztartási ollók világát az új Cuts+More ollóval

Megérkeztek az első Fiskars multifunkciós ollók

A Fiskars, a világ első számú olló márkája kifejlesztett egy olyan új, többfunkciós terméket, amely forradalmasítja a háztartási ollókat és "finn bicskává" változtatja azokat. Sőt az olló egy pillanat alatt egy Titánium bevonatú késsé változtatható, így az olló mellé rögtön egy kést is kapunk.A Fiskars közel 1000 embert kérdezett meg háztartási eszközeikről és, hogy mit várnak el az ollóiktól. Meglepő módon, a megkérdezettek 98%-a használ általános ollót napi, illetve heti rendszerességgel, sőt az ollóhasználat többször fordul elő, mint a tollak/ceruzák, illetve a konyhai kések használata.

A fogyasztók több mint 99%-a szeretné, ha az ollójába további kiegészítő funkciók lennének beépítve, így téve elérhetővé egy jobban működő, többcélú eszközt. A Fiskars többek között ennek az igények a kielégítésére megalkotta az új innovációját a Cuts+More ollót. A Cuts+More olló egy sor kényelmi funkciót tartalmaz, hogy a legkülönbözőbb háztartási feladatokat és számos egyéb olyan funkciót betöltsön, amelyet az átlagos ollók nem tudnak, így alkotva meg az univerzális eszközt. A Fiskars-nál természetesen ügyeltek arra, hogy az ismert finn minőség ne csorbuljon, sőt növelje a termék funkcionalitását.




A Fiskars Cuts+More alapvetően jobbkezes, multifunkcionális olló jellemzői:
ˇ kényelmes, ergonomikus markolat, drótvágó, zsinórvágó, üvegnyitó, ˇ horony, vékony kötél vágásához
ˇ hegyes pengecsúcs, ollóélező, tartó tok

Fiskars_Cuts+More_ollo1sFiskars_Cuts+More_ollo3s
Fiskars_Cuts+More_ollo4s

Emellett a Cuts+More olló mosogatógépben is tisztítható. A legmakacsabb anyagok sem tudnak ellenállni a Cuts+More olló élének, mert a Titánium bevonat, háromszor keményebb az acélnál, így nem kell aggódni, hogy a háztartási anyagaink kicsorbítják azt. A Cuts+More ollók szeptember végétől kaphatóak és ajánlott fogyasztói áruk: 5990,- Ft


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése