Konyhabútorok karcálló felülettel

Az AABO konyhabútorok frontfelületei magas minőségű overlay felülettel rendelkező CPL fóliával védettek. Ez a karc- és parázsálló tulajdonságokkal rendelkező CPL fólia jelenti a bútoriparban jelenleg elérhető legmagasabb minőséget. 

A frontfelületek anyaga
A gyártó Pfleiderer (bútoripari anyagok gyártásában a világ egyik legnagyobb vállalata) mérnökei a karc- és parázsálló felület kifejlesztésekor arra törekedtek, hogy olyan, kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkező belsőépítészeti felületképző anyagot hozzanak létre, mely megfelelhet akár a nagy terhelést jelentő gyógyszeripari és vegyipari környezetben történő felhasználásra is. Mit is jelent mindez a gyakorlatban? Csupa szélsőséges mechanikai és vegyi hatással szembeni eredményes ellenállást. A bútor felületeinek moshatónak, sikálhatónak kell lennie, mivel a gyógyszeripar szigorú tisztasági követelményei előírják a rendszeres és alapos tisztítást és vegyi anyagokkal történő fertőtlenítést.

Míg a piacon elterjedt laminált lapokból készült konyhai ajtófrontok többségének papírvázas fóliája még a tiszta csapvízzel szemben sem ellenálló, az AABO konyhabútorok CPL fóliái nem csak karc- és parázsállóak, hanem a német minősítő intézet által kiadott tanúsítvány szerint több száz, a vizsgálatokban tesztelt vegyszerekkel szemben is ellenállóak. Kimagasló ellenálló képességük mellett izgalmas színviláguk, a valódi, minőségi felületkezelésű fa burkolatokat idéző megjelenésük miatt nagyon sok, korábban kifejezetten tömörfa és furnéros konyhabútor és beltéri ajtó iránt érdeklődő vásárló tette le a voksát a fejlett CPL fóliából készült lakberendezési termékek mellett. Az AABO konyhabútorok ára átlagosan 90 ezer forint folyóméterenként.


Munkalapjainak anyaga
Az AABO konyhabútorokhoz elérhető, magas minőségi szintet képviselő, teljesen színazonos munkalapokon kívül akár természetes gránitból és márványból, akár a nagyipari felhasználásra méretezett, esztétikus megjelenésű Corian munkalapokból, akár a hagyományos, kereskedelmi forgalomban kapható konyhai munkalapokból is széles választékot kínálunk. Az idei konyhabútor design trendeknek megfelelően figyelmébe szeretnénk ajánlani különleges megjelenést biztosító, teljes típusválasztékban elérhető fém munkalap szegélyeinket is.

Egyedi gyártású, a bútorainkkal teljesen azonos színű munkalapjainknál nincsenek méretbeli megkötések, mind vastagságukat, mind mélységüket tekintve eltérhetnek a szabványos 60-80 centiméteres méretrendtől, valamint lehetőség van a munkalapok két oldali postformingolására (kerekítésére) is, sőt, kívánság szerint L-alakú munkalapok is kérhetőek, ezáltal az alsó- és felső szekrények közötti csempézés a bútorokkal színazonos, folytonos dekorfelülettel is kiváltható. Jó minőségű, egyenes falaknál lehetőség van arra is, hogy a munkalap és a fal találkozásához szerelt műanyag és textúrás felületű alumínium vízvetőket ún. softformingolt, tehát „negatívan kerekített” munkalapokkal váltsuk ki.



Nézd meg a többi képet itt >>

1 megjegyzés:

  1. Sziasztok,

    nagyon szép konyhabútorok és tetszik, hogy karcálló felületekkel rendelkeznek.

    Üdv!

    VálaszTörlés