Csipkelengye tavaszi kollekció, shabby chic és romantikus lakástextil kiegészítők

Csipkelengye termékek
Romantikus hangulatú és a vintage stílusjegyeiben pompázó lakástextíliáink megszületését a hiány és a hiányérzet ihlette. A hiány a piacon olyan egyedi elképzeléseken alapuló, tetszetős és minőségi alapanyagokat felhasználó textilekből és a hiányérzet valamiféle egyedülálló és egyben személyreszabott iránt, amellyel elkényeztethetjük és megajándékozhatjuk magunkat és szeretteinket.

Csipkelengye Vác
Kézzel készült termékeink megálmodásánál és elkészítésénél a finom csipkék, fodrok, minőségi textíliák, a kifinomultan lágy és a romantikus vonalvezetés kaptak főszerepet. Általuk válik a lakásból otthon, az ajándék pedig személyes emlékké alakul át. Minden évszakban megpróbálunk az aktuális időjárásnak megfelelő hangulatot, színeket és illatokat visszaidézni textíliáinkkal. A tavaszi kollekciónk megtervezésénél főszerepet játszanak a pasztell színekben játszó virágok, amelyek hol apróbb, hol nagyobb mintában térnek vissza egy-egy díszpárnán vagy konyharuhán.

Tavaszi kollekciónk

 

Nagy hangsúlyt fektettünk a lakástextíliák egymással való kombinálására és a kiegészíthetőségre, ebből a megfontolásból született meg új kenyérzsák kollekciónk, amelynek díszítőelemei mindig visszatérnek és fellelhetők egy-egy konyharuha, asztalterítő vagy díszpárnahuzat anyagán is.

Kenyérzsákok, konyharuhák

Kenyérzsák kézzel varrt
Kenyérzsák klasszikus stílusban
Konyharuha virágos és csipkés
Natúr színű kézzel varrt konyharuha

Rózsás anyagból konyharuha

Több kenyérzsák a webshopban >
Több konyharuha a webshopban >

Gyönyörű hatást érhetünk el egy szépen terített asztalnál, ha az abrosz, az asztalközép, a szalvéták és a konyharuha is színeiben és anyagában harmóniában foglalják el helyüket a családi együttlétek alkalmával.

 

Abroszok

Tavaszi abroszkollekciónk széleinek nagy részén hatalmas virágokkal díszített sáv fut végig és természetesen a csipke sem maradhat el róluk, amelyet a két különböző textília találkozásához csempésztünk be a kompozícióba.
A jól megszokott és gyönyörű alapot adó Csipkelengyés színvilágunkba, ahol többnyire a fehér és a krémes pasztell színek uralkodnak most a fáradt rózsaszín, a kopott kék és a halvány zöld színek is helyet kaptak.
Virágos abrosz, asztalterítő

Virágos abrosz, asztalterítő

Több abrosz a webshopban >

 

Ágynemű garnitúrák

Az új ágyneműgarnitúráinkon is visszaköszönnek a virágok, többnyire rózsák formájában. A pasztell alapszíneket befutó rózsacsokrok és rózsaindás anyagok nekünk is a kedvenceink közé tartoznak. A virágmintás ágyneműket, hogy nehogy zsúfolttá váljanak csupán egy elegáns színben harmonizáló, keskeny selyempaszpoll futja körbe. A shabby chic jegyeit felhasználva dupla fodros ágynemúgarnitúrák is születtek fehér, rózsaszín és halvány kék színekben, amelyek igen jól elhelyezhetők számos stílusban berendezett hálószobában.
Piros rózsás ágynemű webshopból
Rózsás díszpárna
Romantikus ágynemű huzat
Rózsás shabby chic ágynemű ajándék
Fehér fodros ágynemű garnitúra

Több ágynemű a webshopunkban >

Nem győzzük eleget hangsúlyozni, kollekciónk egyedisége nem csupán abban rejlik, hogy saját tervezésű, különleges minőségű alapanyagokból készül, hanem abban is, hogy egyes esetekben teret engedünk a vásárlói igényeknek is. Számos esetben készítettünk már megrendelői elképzelés alapján, egyedi méretben, színben és formában lakástextíliát. Születtek már ilyen formában 3-4 méter hosszú ovális vagy kör alakú abroszok, dupla paplanos ágyneműgarnitúrák, különleges ágytakarók illetve már függönyt is készítettünk méretre egyénre, vagy például egy nappalihoz szabott színösszeállításban.

Díszpárnák

Vegyes mintás díszpárna
Vegyes mintás díszpárna

Rózsás díszpárna webáruházból
Rózsás díszpárna webáruházból

Több díszpárna a webshopban >

Ugyanígy babakelengye kollekciónk összetétele is folyamatosan formálódik, változik. A meglévő kedves baba születési párna és névre hímzett babazsák nagy sláger rajongóink körében, de nemrég bővült a paletta babahálózsákokkal és babatakaró és párna szettekkel. A nyári szezonra pedig könnyű nyári takarókkal és rácsvédőkkel készülünk a babaközönség számára. Csodaszép, madárcsicsergős és virágillatú tavaszi napokat kívánunk Önnek a tavaszi kollekciónk jegyében.
Csipkelengye Csapata

Csipkelengye webshop

Csipkelengye lakástextil webáruház
Amitől az otthon nemesebb lesz...

www.csipkelengye.hu

Információk: 06 70/333-5373

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése