Ötletek praktikus előszoba kialakításához Hülsta bútorokkal

Mit vegyünk figyelembe előszobánk kialakításakor? 

Ahhoz, hogy előszobánk ne a rendetlenség és káosz forrása legyen, a rendelkezésre álló helyhez képest,a legoptimálisabb elrendezést kell megtalálnunk a fogasok, a cipőtárolók, a tükör és a kiegészítők részére. A német Hülsta cég praktikus és többféle lakásbelső stílusához illeszkedő összeállítást tervezett előszobai bútorokból.


Család, barátok: Helyigényünk felmérésekor vegyük számba a családtagok számát, és azt, hogy milyen gyakran, és mekkora számú társaság fogadására kell alkalmanként felkészülnünk. Elég hely esetén a kabátokat szekrényben is tárolhatjuk, de ha ekkora helyük nincs, ezt a fogasok helyettesítik. Azonban az egymásra halmozott kabátok nem nyújtanak szép látványt, és nem is túl praktikus, ha éppen a miénk van legalul. Jobb megoldás, ha a kabátok vállfán, egymás mellett akaszthatók fel, például a kalaptartó alatt. Ha a kabátok, táskák közvetlenül érintkeznek a fallal, előbb utóbb koptatni fogják a felületet vagy a tapétát, ezt előzik meg a nagyobb méretű előszobafalak. 

Cipőtárolás: A napi használatú cipőket tárolhatjuk az előszobai cipőtároló szekrényekben, melyek kis helyet foglalnak és elegendő lábbeli fér el bennük. Kombinált változatuk kiegészül további tárolórekeszekkel, például kulcsok, póráz, kesztyűk, sálak és sok egyéb apróság tárolására. Hogy a cipő és a csizma felvétele kényelmesebb legyen, érdemes valamilyen kisméretű, de stabil ülőbútort is beállítanunk. 

Tükör: Induláskor és érkezéskor jó egy pillantás vetnünk viseletünkre, ha van hely, akkora tükröt használjunk, ami teljes alakunkat megjeleníti. Tervezéskor figyeljünk arra, hogy a terjedelmes lerakott holmik ne lógjanak bele a tükörbe.Világítás: Az általános mennyezeti világítás mellett alkalmazhatunk kisebb, koncentrált fényeket, például a tükör mellett, illetve a szekrények megvilágítására. 

Padlóburkolat és tisztán tartás: Az előszobát fokozottan érik a szennyeződések,ezért kevésbé érzékeny és könnyen tisztán tartható burkolatot kell használnunk. Csúszásgátló, gumihátlappal készült szennyfogó szőnyeget is érdemes használnunk, hiszen a sárnak vagy az olvadó hónak csak egy részét távolítja el a lábtörlő. Az egyes előszobai garnitúrákat eleve úgy tervezik, hogy egyáltalán nem érintkeznek a padlóval, minden darabot a falra kell szerelni így a padló teljes felülete kényelmesen takarítható. Tegyük előszobánkat
stílusossá, rendezetté és barátságossá, garantáltan jobb érzésünk lesz tőle. Az Ön előszobája mit árul el Önről? :)


Narancsliget lakópark

1135 Budapest, Szegedi út 56.
Nyitva tartás: Hétfő - Péntek 10-18 h

Szombat 10-16 h - Vasárnap zárva



tel: + 36 1 782 6808

fax: + 36 1 782 6809

e-mail: info@humadesign.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése