Modern tengerparti villa a riviérán

Maga a villa Cote d'Azur azaz a francia riviéra modern épületei közé tartozik. A csodás környezetben 14 főt lehet kényelmesen elszállásolni. Ehhez a befogadóképességhez 7 db hálószoba tartozik, melyek jellegzetessége, hogy többféle stílusú berendezést kaptak a moderntől egészen a rokokó jegyeket felvonultatókig. Mi ebből a négy legérdekesebbet mutatjuk be.

Az enyhén lejtős területen buja növényzetű kert öleli körbe az elegáns fehér házat, teraszáról egy nagy medencére láthatunk kényelmes napozóágyakkal és bútorokkal. A belső berendezést és a kényelmi szolgáltatásokat a luxus jegyében alkották meg és válogatták össze. A különböző szinteket egy külső és egy belső felvonó köti össze. A wellness részlegben gyógyfürdő, gőzfürdő, szauna, fedett medence, masszázs-szoba és egy edzőterem található a legújabb Technogym Kinesis berendezésekkel felszerelve.

A többfunkciós legfelső emeleten található egy házimozival felszerelt nappali, egy konyha, és egy étkező és mindez azért itt, mert innen 180 °-ban csodálható a panoráma és a tenger. A hálószobákból itt kedvére válogathat az ember, legyen az glamour stílusú, modern, vagy éppen eklektikus. Talán máshol megbocsátható lenne de mivel Franciaországban vagyunk, így természetesen egy jól betárazott és légkondicionált borraktárat is magában rejt ez a villa.

Tengerparti villa modern francia ház


Minimalista fehér ház francia riviéra
Udvari medence kerti bútor és napozóágy
Nagy nappali házimozi
Parkettás nappali modern étkezőasztallal
Nappali tengerre néző terasszal
Tolóajtós teraszajtó teraszgarnitúrával
Modern grafitszürke konyhabútor
Nagykonyhai berendezések


Borospince egyedi bútor ötletek

Nézd meg a többi képet itt >>


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése