Megújult Villa Millennium panzió Balatonalmádiban

Villa Millennium Balatonalmádi panzió szálloda



Villa Millennium recepció panzió
Mikor országunk 1000 éves fennállását ünnepelte 1896 körül balatonalmádi egy csendes utcácskájában elvégezték az első kapavágást, hogy felépítsenek egy villát. A környéknek, a gyönyörű tájnak és a Balatonnak köszönhetően akkoriban nem volt ritka ilyen rezidenciák építése a polgári családok körében. Az épület hamar elkészült és már az 1910-es évektől Gizus néni nyaralójaként őrzik a nevét a panzióból küldött régi képeslapok. Majd újabb tulajdonosok jöttek, két világégés, de a szálló dacolva a világnézetek áramlataival újabb és újabb pihenni vágyó vendégeknek adott helyet tágas szobáiban. 

2015 az az év, amikor a villa teljes átalakításon megy keresztül, kívül belül szakértő kezek frissítik fel a belső tereket. Tarts velünk és fedezd fel a megújult Villa Millennium patinás szépségét üde színes belső tereit!

Ami már távolról megragadja az épületben gyönyörködők figyelmét, az a lábazaton – és általában a Balaton környékén használt - vörös kő, a fűrészelt sötétzöld facsipkés tornácok, és megannyi apró részlet, ami hűen idézi a balatoni nyarak hangulatát, a napfény és a fürdőzés szeretetét és gondtalan örömét. 
A Villa Millennium szálló hallja színes lakástextilek és fehér Eames szék
Kék csónakdekoráció mint könyvespolc
Kék csónakdekoráció mint könyvespolc és fehér Eames hintaszék
Villa Millennium étkezője Balatonalmádi
Étkező a panzióban csíkos tapéta falvédő és színes tömörfa étkezőszékek

Finom péksütemény reggelire a Villa Millenniumban

A jelenlegi tulajdonosok célja az volt, hogy tökéletesen megőrizzék a több mint 100 éves ház eredeti részleteit, hangulatát és kisugárzását, miközben teljesen felújított klasszikus kiegészítőkkel alapvetően modern szobákat rendezzenek be, amik tökéletesen illeszkednek az elegáns összképhez.

Belépve a bejáraton eredeti fotókat találunk a falon, ami a régi korok hangulatát idézi, miközben tekintetünk máris egy minimál recepciós pultra esik. A vendégszobákban és a közösségi terekben is a vízparti hangulat köszön vissza domináns kék színnel, vörössel, sárgával, a természet és a Balaton jellegzetes színeivel. Ezt a hatást erősíti az evező dekoráció és félbe vágott, sarokba állított csónak is, ami könyvespolcként funkcionál. A közös étkezőben találunk századelőt idéző metró csempét, harsány színű székeket, és egy feltisztult vonalú kandallót.
A betérő utazók részére 9 szoba áll rendelkezésre. A kiváló belsőépítészek által megtervezett hangszigetelt enteriőrök egyszerre elegánsak, izgalmasak, finoman eklektikusak és a nagyszerűen összehangolt színek frissességet, dinamikát, örömet sugároznak. Megtaláljuk a mai modern trendek tömörfa bútorait, a lenyűgöző, és örök klasszikusnak számító Charles Eames különböző színű hintaszék változatait is. A helyiségek öltöztetéséről kiváló minőségű lakástextilek gondoskodnak, keretre feszített anyagok, kellemes tapintású sötétítők és római rolók. A kényelmes és pihentető alvásról a boxspring ágyak tökéletes keménységű matracai gondoskodnak.

Fiókos konzolasztal a felső szint közlekedőjében Villa Millennium

Színes szobák és boxspring ágy a Villa Millenniumban
Színes kockás ágynemű panzióban
Színes ágytakaró és hálószoba design a Villa Millenniumban Balatonalmádi
Narancs színű panzió berendezés Balatonalmádiban
Másnap egy finom reggeli a napsütötte teraszon, egy régmúltat idéző utánozhatatlan hangulatú, újjáéledt panzióban. Mindannyian ilyet képzelünk magunknak nem?
Fehér teraszbútor fémlábú asztalka és összecsukható szék
A Villa Millennieum Balatonalmádiban több mint egy panzió. 600 méterre a hullámzó Balatontól nem csak szállást kapunk itt, barátságos vendéglátók várják családias hangulatú kiszolgálással az ide érkezőket. Élményt, és emléket is magunkkal viszünk amit szeretnénk majd újra átélni.
Fotók: Darabos György
Villa Millennium Balatonalmádi panzió szálloda

Villa Millennium Balatonalmádi


Foglalj szobát az alábbi elérhetőségeken:

8220 Balatonalmádi, Mikszáth utca 5.

+36 30 461 0229 +36 30 373 5825 
info@villamillennium.hu
Segítség a navigációhoz:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése