Apukák és a Bloom a gyerekek kényelméért

A Bloom esetében már meg sem lepődünk azon, hogy ismét férfiak találnak ki valami szuper high-tech terméket gyerekek és csecsemők számára, hiszen a céget négy vérbeli apuka alapította. Ennek a négy apukának és munkatársainak viszont a stílus, a biztonság és a fenntarthatóság mellett egészen biztosan vannak fiatalkori élményei a science fiction-nel kapcsolatban, mert termékeik többsége tud izgalmasan futurisztikus alakot ölteni. Így, az már csak egy nem kihagyható, gyenge humor, hogy a termékeket bármelyik dr. Spock meleg szívvel ajánlaná a szülők számára. Ráadásul – városi szülők álmainak megtestesüléseként - a legtöbb termék kis helyen elfér, összecsukható és rendkívül praktikus.

Bloom alma max kiságy

Bloom alma papa kiságy
Bloom alma mini kiságy
Bloom kiságy és pelenkázó babaszoba
Bloom pelenkázó babaszoba
Bloom alma kiságy kollekció babaszoba
Fresco etetőszék, Zen babakocsi, Jóga mózeskosár, Alma kiságy? Mindennek több funkciója van és szinte minden a „három az egyben elv” alapján működik. Például az etetőszék lehet mobil utazási ágy, hordozható pihenőszék és bölcső is. Az Fresco Classic 13,8 kg terméksúlyú és állítólag csecsemőkortól egészen iskoláskorig (36 kg-ig) használható (pihenés, evés, játék) sőt még autósülés is.
Bloom kisasztal kis székekkel
Bloom baby hordozó lounge
Bloom baby hordozó lounge
Bloom baby hordozó lounge
Bloom fresco etetőszék
Minden termék figyel az egészségre és a praktikusságra. Könnyen szétszedhetők, mosó- és mosogatógépben moshatók és alakíthatók.
De maradjunk most az etetőszéknél, aminek nagyon sok extra funkciója van! Például:
• három fokozatban dönthető pozíció (teljesen vízszintes állapot újszülött bölcső, félig fekvő és egyenesen ülés) egy könnyen aktiválható fogantyú segítségével
• 360 fokban forgatható
• pneumatikus magasságállítási lehetőség
• kivehető ülésmagasító (használata csökkenti csecsemőknél oly gyakran előforduló elázás-veszélyt)
• 5 pontos biztonsági öv, párnázott vállpántok és gyermek-biztos csat
• karcálló és csúszásmentes külső
• mosogatógépben mosható, kivehető alkatrészek
• kivehető megerősített alumínium lábtartó (állítható magasságú pozíciókkal)
• nyomógombos gyorskioldó hám (könnyű magasságállítással)
• padlót nem karcoló kerekek
• vidám színek
Bloom fresco etetőszék
Bloom fresco etetőszék
Bloom fresco etetőszék
Végül a kedvencünk a Zen babakocsi, ami olyan akár egy gyerek-gokart színes és monokróm változatban. Háromkerekű, közepes méretű babakocsi napelemes lámpával, amely biztonsági funkciókat lát el például egy forgalmas átkelőhelyen. Rekord idő alatt összehajtható, kis helyet elfoglaló csoda. Ahogy az alábbi videó is mutatja :)
Bloom Zen babakocsi

Bloom babaszoba

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése