Nádas Pihenőpark - Élmények kalandok és családi kikapcsolódás egy helyen

Nádas Pihenőpark és Fogadó - A kikapcsolódás élménye!


www.nadaspihenopark.hu

A Pest megyében található vasadi Nádas Pihenőpark egyaránt várja az aktív és a passzív pihenésre vágyókat. Csak néhány kilométer autózás Budapestről és garantált élményeket gyűjthetünk be akár a családunkkal, a barátokkal, vagy a párunkkal érkezünk. A pihenőpark megálmodóinak elképzelése az volt, hogy egy olyan szórakoztató komplexumot hozzanak létre, ami a szabadidő eltöltésének egy megfelelő helyszíne lehet a Budapestről, a környékről vagy a távolabbról érkezők számára is.

A fogadó

A Fogadó hét tágas és modern kialakítású szobával rendelkezik A szobák légkondicionáltak, LCD SAT tévével, rádióval, széffel, kádas, illetve zuhanyzós fürdőszobával rendelkeznek. A szobaár minden esetben tartalmaz reggelit, ingyenes parkolási lehetőséget őrzött parkolóban, ingyenes Wi-Fi használatot az étterem területén, valamint nyáron fürdőzési lehetőséget.




Az étterem

A fogadó éttermében a Séf a legváltozatosabb hazai és nemzetközi ötletekkel és ízekkel varázsolja el a vendégeket. A legmodernebb technológiával felszerelt konyhájú étterem közvetlenül a tó partján fekszik, így a kulináris élvezetek mellett a csodálatos panorámában is gyönyörködhetünk. Az étteremben a készpénzen túl bankkártyával, üdülési csekkel, SZÉP kártyával, vagy Erzsébet utalvánnyal is fizethetünk. Az étterem a hét minden napján: 8:00-22:00-ig tart nyitva.




Horgásztó és strandfürdő

Egy igazi élménypark el sem képzelhető víz nélkül. A halfogást kedvelők az 1 hektáros vízfelület horgásztavunkban is szerencsét próbálhatnak, mely stégekkel és szaletlikkel felszerelt parkosított környezetben található.


Programok

A szabadidőnk igazi aktív eltöltéséhez számos lehetőség közül válogathatunk. A fürdőzés és napozás szerelmeseit a Tófürdő várja. Akik inkább az erejüket és az ügyességüket szeretnék megmérettetni, nekik a Kalandpark a megfelelő hely, ahol egy komoly akadálypálya kihívásaival kell megküzdeni.






Ha ennél kevésbé adrenalindús kikapcsolódást keresünk, akkor a strandröplabda, a csocsó, az asztaltenisz, vagy a túrakocsizás jöhet szóba. Érdekesség a Ciráki típusú hintó holland fríz versenylovakkal, és a gyerekeknek szánt Póni fogat. De ha nem csak nappal, hanem éjszaka is pörgésre vágyik az ember, akkor ellátogathat a Beach Side klubban, ahol zenés partykról profi dj-k gondoskodnak.

Rendezvények

A Nádas Pihenőpark különterme alkalmas rendezvények konferenciák lebonyolítására is. Itt minden feltétel adott a színvonalas, sikeres előadások megvalósításhoz: internet kapcsolat, csúcsminőségű technikai felszerelések, elsötétíthető ablakok. Igazi házigazdaként a rendezők gondoskodnak a meghívottak, résztvevők ellátásáról, legyen az konferencia, sajtótájékoztató, termékbemutató, partnertalálkozó, vagy egy izgalmas csapatépítő tréning.


Esküvő

Egy életre szóló emlék lehet egy vízparti esküvő. A kültérben megrendezett szertartás nagy élmény nem csak a házasulandóknak, de a vendégseregnek is. Erről tanúskodik az is, hogy jó időben kell időpontot foglalni ehhez az eseményhez olyan nagy a népszerűsége. A konferenciaterem ilyenkor átalakul, a dekoratőrök által díszbe öltözik és hajnalig tartó mulatság helyszínévé válik.









Reméljük sikerült kedvet csinálnunk mindazoknak, akik szeretnének tartalmas programot, igazi élményeket szerezni maguknak, hogy keressék fel a Budapest közelében Vasadon található Nádas Pihenőparkot.

Nádas Pihenőpark és Fogadó

2211 Vasad, II. külterület 159.
Telefon: (70) 953 5094

GPS koordináták: 47.336174,19.419156


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése