Rugalmas és törhetetlen az új akril tükör

Elismert nyugati enteriőr-tervezők egyre gyakrabban tervezik bele az extravagáns belső terekbe a művészi, dekorációs akril tükröket. Az akril tükör előnyös tulajdonságai messze túlszárnyalják a hagyományos üveg tükröket, ezért a jövő lakberendezési divatjaként fel kell figyelnünk rájuk.

Valérie Bergée akril tükör


"A lakberendezés és a képzőművészet nálam mindig is elválaszthatatlan párost alkotott, hiszen a művészet az emberi lélek kifejező eszköze, és formálója is egyszerre. Melyik más külső környezet hatna legkitartóbban a lelkivilágunkra, ha nem az, ahol a legtöbbet és – remélhetőleg - a legszívesebben tartózkodunk? Elhatároztam tehát, hogy megkeresem a módját annak, hogyan hozhatnám be az otthonomba az olaszos franciás légies, lendületes életérzést, méghozzá az irányzat valódi árainak töredékéért, tudva, hogy e stílus lenyűgözően formatervezett darabjai többnyire szinte megfizethetetlenek. Az első lépéseknél nem egy konkrét tárgyból, hanem a célul kitűzött hatásból indultam ki....

Valérie Bergée műanyag fürdőszobai tükör
Rugalmas tükör előnyei

Végül francia és angol nyelvű lakberendezési magazinokat böngészve találtam rá a lázasan keresett tökéletes megoldásra, a művészi akril tükörre! Lebilincselő és izgalmas látványt nyújtott. Olyan volt, mint egy szépséges kaméleon: harmonikusan megkomponált ívei között felvette a környezete színeit. Ráadásul nem egy újabb porfogó a lakásban, hanem hasznos tagja a berendezésnek. És amikor megtudtam, hogy törhetetlen…?!...

Valérie Bergée barokk hatású akril tükör
Valérie Bergée egyedi műanyag tükör
Valérie Bergée Vasarely tükör

A Valérie Bergée által tervezett olaszos, franciás eleganciával bíró ruglamas tükörkompozíciókat a világon egyedülálló, egyedileg kifejlesztett rendszerünknek köszönhetően:
  • KÖNNYEDÉN A FALRA TEHETED EGYEDÜL IS
  • RAGASZTÓCSEPEGÉS ÉS PISZOK NÉLKÜL
  • SÉRÜLÉSMENTESEN ELTÁVOLÍTHATOD
  • ÉS AKÁRHÁNYSZOR ÁTKÖLTÖZTETHETED!
  • SŐT, MINDEZT BÁRMIKOR EGYEDI MÉRETBEN IS KÉRHETED
Minden "Valérie Bergée Rugalmas Tükör" márkanévvel ellátott törhetetlen tükör egy egyedi gyöngyszem, amely magával ragadóan lendületes vonalvezetéssel, légies eleganciával viszi be hozzád azt az utánozhatatlan hangulatot, amire újra és újra rácsodálkozhattok mind Te, mind Barátaid, Ügyfeleid, és Vendégeid. Formáld az otthonod!”

Valérie Bergée műanyag rugalmas tükör

A Rugalmas Tükrök legkülönlegesebbjei minden kétséget kizáróan a híres Velencei tükör adaptációk, és a Vasarely festmények – persze akril tükörből elkészítve. A tervezőnő weboldalán minden látogató ajándék online lakberendezési minitanfolyamon vehet részt, melyben megismerheti a Webműhely kulisszatitkait is. A minitanfolyam végén a résztvevők számára tartogat egy V.I.P. csomagot is!

Valérie Bergée férfias egyedi akril tükör
Valérie Bergée Vasarely zebrak tükör

Rugalmas Tükör Webműhely 2012 - Valérie Bergée. További infók: www.rugalmastukor.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése