Natuzzi a sármos olasz kanapé

Nem is csoda, hogy ismert a cég, hiszen Olaszország mellett még 123 országban van jelentős piaci részesedésük és 120 tervező biztosítja az újabbnál-újabb modellek piacra lépését. Így, amikor az ember eltéved a honlapjukra nem csak szép bútorokat, hanem izgalmas formákat, érdekes megoldásokat és elégedett hümmögés melletti őszinte csodálatot is érezhet. Nézzünk néhányat!

Natuzzi logó

Cambre
Az egyik leghíresebb terméke a gyárnak, amely a kortárs design és a végtelen formálhatóság lehetőségeit ötvözi. Van belőle fotel, két-három üléses kanapé, sarok ülőgarnitúra és puff. Ezen termékek számtalan variációt tesznek lehetővé, a két üléses kanapé pedig ággyá is alakítható. A termékre jellemzők a puha, barátságos formák, a hangsúlyozottan természetes (kissé bolyhos) vagy direkten koptatott szövethuzat, de létezik bőr és más kárpitváltozattal is. Finom vonásai klasszikus hangulatot kölcsönöznek neki még akkor is, ha fém lába van.

Natuzzi Cambre olasz bőrkanapé

Ciak
Ez a modell karakterének és kialakításának köszönhetően ideális kisebb életterek számára. Egyszerű, egyenes karfája, amely enyhén kifelé dől kissé retróssá teszi az összhatást. A lábazatot egyszerűen kialakítást kapott hiszen egy fém vázkerethez csak néhány csőszerű nikkel hengert rögzítettek. A termékcsaládban csak fotel és két- és háromüléses kanapé található melyeket bőr, textil és mikroszálas szövet huzattal ehet rendelni.

Natuzzi Ciak szövetes kanapé

Etoile
A modern, elegáns és letisztult stílust képviseli. Nemcsak arányai miatt, hanem kialakítása miatt is érdekes. Láthatóak a varrások, a lábazat egységes egészet képezve beleolvad a karfa részbe és a fejtámasz kézi mechanizmussal ugyan de állítható. A modell csak bőr és úgynevezett vastag, Cassidy bőr huzattal vásárolható, de ebből is van fotel és két vagy három férőhelyes kanapé.

Natuzzi Etoile kanapé állítható fejtámasszal

Relevé
A kortárs dizájn és az egyszerű formák tökéletes találkozása. Mindezt jól példázza a kartámasz érdekes kialakítása és a háromszög alakú lábazat is. Libatollal töltött párnái, azaz az ülő és támasztó felület nemcsak különlegessé, hanem a gyártó szerint hipoallergénné és extrémen puhává teszi a bútort. Ráadásul állítható fejtámlája és testre szabható háttámlája van. A két és háromüléses kanapé mellett sarokgarnitúra is van belőle, ám mindez csak bőrhuzattal kapható.

Natuzzi Relevé kanapé hipoallergén

Soprano
Hogy Tony Soprano számára tetszene-e ez a kanapé azt nem tudjuk, az azonban biztos, hogy maga a gyártó úgy véli, ez az új generációs kanapé tökéletes példája a szakszerű kivitelezésnek és a részletekre való odafigyelésnek. Ha kedvünk támadna megrendelni, akkor bőrrel vagy akár bőr és szövet kombinálásával is megtehetjük, de azért van egy kis csavar a dologban. A fotel az csak bőr lehet. De hát mi más is illene egy maffiózóhoz?
Natuzzi Soprano bőr kanapé

Clyde
A Clyde is egy modern és lineáris jelleget öltő kanapé, amit az esetlegesen eltérő színű kárpitrészletek mellett az állítható fejtámla és a lábtámasz tesz különlegessé.


Natuzzi Clyde kanapé lábtámasszal

Fashion
Egy pihentető oázis a kényelem számára, amit a széles párnákkal értek el. Úgynevezett moduláris rendszerű bútorcsalád, amelynek elemei széles variálhatóságot tesznek lehetővé. De a legérdekesebb a kerete és a lába. Előbbi ívelt formájával hívja fel magára a figyelmet, utóbbi pont ezt az ívelt formát ellensúlyozza szögletességével.

Natuzzi Fashion moduláris kanapé

Opus
Elegáns, modern és különösen sokoldalú, moduláris rendszerű termékcsalád, ahol az ülés kényelmét a sok libatollal töltött párna biztosítja. Vonalvezetése minimalista, és minden részlet gondosan megtervezett. Akár a fal mellett, akár a szoba közepén áll érdekes darabja lesz a szobának. A vékony üléspárna a karfán túlnyúlik így a párnákkal lággyá tett hatást a karfa zárja le. Erre már csak korona a fém láb, ami egy eredeti, lebegő megjelenést biztosító dizájn.

Natuzzi Opus bőr ülőgarnitúra
Nos, e bútordarabok láttán kevesen vannak, akik ne tudnának legalább egy mutatós darabot választani a nappalijukba vagy ne tudnák elképzelni a délutáni pihenést, az esti tévézést vagy tulajdonképpen bármi mást is e termékek társaságában. Mert olyanok is akadnak, amelyek kiegészítők nélkül is bekéredzkedhetnének bármelyikünk otthonába.

Megvehető itt: Natuzzi Áruház
SCB Atlanta Center, Torbágy u. 4
2045, Törökbálint
Phone: (23) 510648 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése