Külső és belső megújulás modern építészeti trendek szerint

A Johannesburgi illetőségű Nico van der Meulen Architects építészstúdió nemrég készült el ennek a háznak a teljes külső és belső átalakításával. A tulajdonos vonzódott az új és modern építészeti trendek iránt, így szerette volna ha mindezek erőteljes, látványos formában jelennek meg az új terveken.

A belső átalakítást jelentős mennyiségű fal elbontásával kezdődött, míg kívül az impozáns geometrikus elemek épültek páratlan megjelenést kölcsönözve ezzel a háznak. A hatalmas térfelező falszakaszt felül a stabilitás érdekében egy félkörív elem köti össze. A rozsdás hatású fémlemezzel burkolt fal mindkét oldalán víz tör elő, ami az egyik oldalon egy kis kerti tavat táplál, a másikon mini vízesésként a mozaikburkolatos medencét frissíti.

A modern külső elemek lenyűgöző megjelenése persze hordozhat némi ridegséget, de mindezt a belső, rendkívül színes és barátságos berendezés tökéletesen egyensúlyozza. Az élénk zöld színek a meleg tónusú burkolatok, lakástextilek, dekorítv kiegészítők, bútorfrontok, és a sárgás beltéri fények dinamikus egységet alkotnak. A lakberendezés kellékei közt találunk olasz Molteni & C bútorokat és Ligne Pure szőnyegeket. 




Kerti tó és kerti vízesés roszdás támfal
Modern kerti bútor a teraszon
Extravagáns építészeti elem
Terasz medencével
Modern színes kerti bútor
Modern színes kerti bútor
Molteni&C bútor kanapé
Molteni&C bútor kanapé
Színes banánzöld lakberendezés
Lakberendezési ötletek nagy terekhez
Étkező és nappali egysége
Konyhai üvegfal banánzöld színben
Szigetes konyha és reggelizőpult faburkolattal
Szigetes konyha és reggelizőpult faburkolattal
Modern belsőépítészeti térszervezés
Panorámás hálószoba
Panorámás hálószoba zsalugáterrel
Panorámás hálószoba zsalugáterrel
Panorámás hálószoba erkélykapcsolattal

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése