Ötletes raklap bútorok

A témának kicsit jobban utánajárva azt láttuk, hogy egyes "raklapfanok" egész szobákat képesek ebből a termékből kialakítani, ami azért talán egy kicsit túlzás. viszont való igaz, hogy egy-egy jobban sikerült bútordarab nemcsak feldobja, hanem nagyon is trendivé teszi a helyiséget. Így aztán lehet hogy az alábbi tárgyalóasztalnak megálmodott termék egyes esküvő és rendezvényszervezők kedvenc elnyerve például a farmer-expo dizájn díját. És még elkészíteni sem nehéz.

Raklap asztal házilag

Raklap asztal házilag
Raklap asztal tervrajz
Vállalkozóbb szelleműek, vagy, ha ragaszkodunk a képhez, akkor medencével rendelkezők egyedi elképzelés és szerintünk utólagos párnázás mellett most legyárthatják első kerti nyugágyukat, amelyhez azonban úgy tűnik nem árt némi tapasztalat és kézügyesség sem! Az eredmény azonban magáért beszél, még akkor is, ha úgy véljük ez a darab kicsit nehezen mozgatható és a tárolása is megfelelő helyiséget igényel.

Raklap napozóágy
Raklap napozóágy
Raklap napozóágy nyugágy tervrajz
Ha csupa fektethető vagy lapos dologgal rendelkezünk polcrendszert is készíthetünk, ami egyéni színalkalmazást lehetővé téve roppant jól mutat egy műszaki cég ügyfélvárójában. Pont ugyanitt egy-két raklapokból készült minimál dizájnú, de retró stílust idéző fotel is elfér. Érdemes megfigyelni, hogy a karfa újságtartó funkciót kapott és fantázia sem kell hozzá, hogy az ülőalkalmatosságot bizony nem csak az ügyfélvárók látogatói kedvelnék, ahogy ezt a letisztult formájú dohányzóasztalt is sokan elvinnék a nappalijukba.

Raklap polc
Festett raklap polc
Raklap fotel
Raklap fotel fehér festett
Raklap dohányzóasztal
Raklapbútor
Sokan mondhatnánk, hogy ebben a raklapos dologban nagyon meg kell látni a lehetőségeket és egészen biztosan alkalmazni kell a megfelelő kiegészítőket, de a befektetett munka egy egész raklapnyi gyümölcsöt teremhet :)
Szoboszlai Krisztina

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése