Hipnotikus hullámok - Spanyol design lámpák

Ki hinné, hogy egy jogászként szobrászatra szakosodott spanyol képzőművész a finom vonalú, spirális fényhatások mestere? Remedios Simon olyan függőlámpát alkotott, amely a különböző nagyságú koncentrikus körök és a fény játékán alapul. A stílszerűen Spiro névre hallgató lámpa különböző méretekben, színben (10-féle) és színkombinációkban is forgalomba került.

Alapelemei - tulajdonképpen az egész lámpa két részből áll -, a gyűrűszerű, külső váz és az abban teljesen egyedileg elhelyezett spirálok. Egyes lámpák egyedisége és variálhatósága abban áll, hogy a spirálok tekerése és elhelyezése akár egyesével, külön-külön is alakítható, ráadásul mind a közterek, mind a privát, családi otthonok magukénak mondhatják a megoldást, mert a külső és belső körgyűrűk méreti változtatásával, illetve a színek gondos megválasztásával szinte tökéletesen eltérő hatású lámpát kaphatunk. Természetesen az eltérő változatokat rendelni kell.
LFZ Spiro lamp lámpa

LFZ Spiro lamp lámpa
A lámpa készülhet fából és furnérból, de egyes változatainak alapanyaga egy úgynevezett Polywood furnér, ami a látszat ellenére közel sem igazi fa, hanem műanyag. Egyes környezetvédők a zöld építőipar elemeként istenítik, mert a fa anyagához történő hasonlatossága miatt megóvja a fákat a kivágástól. Ráadásul újrahasznosított anyag, amit műanyag palackokból és műanyag ipari hulladékokból állítanak elő. Arról nem beszélve, hogy maga a polywoodból készült termék hétszer hasznosítható újra.
Polywood alapanyag
Fényjáték
A lámpa elterjedését és megismerését nagyban segítette, hogy tervezője és egy garázsból indult, LZF nevű spanyol cég egymásra talált. Az LZF szlogenje szerint olyan lámpákat forgalmaz és gyárt, amelyek különleges fényeket biztosítanak különleges emberek számára. Nos, ha jobban megnézzük ez a lámpa pont ilyen.
LZF Spiro lámpa
Szoboszlai Krisztina
További LFZ Lámpák:
LFZ függeszék lámpa
LFZ asztali lámpa
LFZ állólámpa
LFZ design étkező lámpa
Remedios Simon lamp
LFZ fehér lámpa
Polywood asztali lámpa
Polywood asztali lámpa
LFZ függeszék lámpa
LFZ függeszék lámpagyártás
LFZ mennyezeti lámpa
LFZ mennyezeti lámpa
LFZ asztali lámpa
LFZ mennyezeti lámpa
LFZ függeszék lámpa
LFZ sushi lámpa
LFZ függeszék lámpa
LFZ irodai függeszék lámpa
LFZ állólámpa
LFZ asztali lámpa fadekor
LFZ függeszék lámpa
LFZ narancssárga állólámpa
LFZ függeszék lámpa
LFZ függeszék lámpa
LFZ éttermi függeszék lámpa
LFZ piros állólámpa
LFZ lépcsőházi függeszék lámpa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése