Modern olasz konyhabútorok a hegyek lábánál - Monte Grappa Mobili

Az olasz-magyar tulajdonban lévő Monte Grappa Mobili Olaszországban gyárt és forgalmaz magas minőségű bútorokat. Első magyarországi üzletüket - szintén a hegyekhez kötődve - a Mátra lábánál, Gyöngyösön nyitották meg. Barátságos, praktikus, esztétikus otthonban élni, és dolgozni természetes igény mindenki részéről. Miért kellene beérnünk azzal, hogy csak nyaralások alkalmával lássunk magunk körül igazán szépen, ízlésesen berendezett házakat, lakásokat.

Az év többi napja talán éppen olyan fontos, sőt… Gyöngyösi üzletünk megnyitásával nem titkolt célunk lehetővé tenni az Ön számára is, hogy olyan otthont teremthessen magának, ahonnan nem vágyódik majd máshová. A nálunk vásárolt bútorokban Ön hosszú évekig örömét fogja lelni, és nem csak azért, mert az olasz design méltán vált népszerűvé az egész világon, hanem mert ezekben a bútorokban az esztétika és a funkcionalitás kiváló minőséggel is ötvöződik.

Modern olasz konyhabútorok a hegyek lábánál - Monte Grappa MobiliItália asztalosmesterei több száz évvel ezelőtt alapozták meg azokat a bútorgyártási technológiákat, melyek mára Olaszországot a világ bútorgyártásának élvonalába emelték. Ebben az országban tehát nem véletlenül találkozunk nagy múlttal és tapasztalattal rendelkező gyárakkal, és a napjainkra kicsiszolódott, kifinomult ízlés sem néhány évtized szüleménye. Ha fellapozza galériánkat, érzékelni fogja a különbséget. De ne érje be ennyivel! Szép fotókat bármely gyártócég készíttethet, tehát győződjön meg róla személyesen is, hogy bútoraink minősége és esztétikus megjelenése a valóságban még inkább szembeötlő. Magyar és olasz kollégáink egyaránt készséggel állnak az Ön rendelkezésére elképzelései megvalósításában, legyen akár a klasszikus, akár a modern stílus híve.

Tekintse meg a legújabb modern konyhabútor sorozatunk további képeit:

Modern olasz konyhabútorok Monte Grappa Mobili
Modern olasz konyhabútor
Modern olasz konyhabútor magasfényű piros ajtófront Monte Grappa Mobili
Modern olasz konyhabútor bézs magasfényű ajtófront Monte Grappa Mobili
Modern olasz konyhabútor fehér magasfényű ajtófront Monte Grappa Mobili
Modern olasz konyhabútor kék magasfényű ajtófront és szigetes kialakítás
Modern olasz konyhabútor tejeskávé és sötétbarna magasfényű ajtófront Monte Grappa Mobili
Modern olasz konyhabútor törtfehér magasfényű ajtófront Monte Grappa Mobili

Tájékozódásul néhány termékünk:

Konyhabútorok, konyhasziget, konyha félsziget, üveg munkalapok, gránit munkalapok, márvány munkalapok, shock cristalan munkalapok, inox munkalapok, kamraszekrények, polimerikus ajtófront, alkorcell ajtófront, üveg front, magasfényű konyhabútorok, gránit mosogató, ultragránit mosogató, gránit csaptelep, ultrametál mosogató, inox mosogató, ultraquartz mosogató, beépíthető háztartási gépek, beépített elszívók

Monte Grappa Mobili

3200 Gyöngyös, Hunyadi J. u. 1/1-1/2.
TEL/FAX: 37/300-425

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése