SMEG olasz prémium kategóriás konyhai gépek és katalógus

Cégünk, a Cortina Italia Kft. üzlete a SMEG Bemutatóterem, azzal a gondolattal született meg, hogy a világhírű SMEG márkát hazánkban is bemutathassuk a stílus és a konyha szerelmeseinek. Úgy véljük, hogy Magyarországon kialakulóban van egy olyan vásárlói réteg, akik számára fontos az ízléses és exkluzív megjelenés, a design valamint a formatervezés és a műszaki jellemzők tökéletes kombinációja. Olyan termékek kerülnek előtérbe, amelyek tervezésénél találkozik a technológia a szépséggel, kifinomult és elegáns, vagyis tökéletes a maga egyszerűségében.

Így született meg a gondolat, hogy Budapest szívében megnyissunk egy elegáns és exkluzív bemutatótermet, ahol megmutathassuk A SMEG termékek palettájának egy kis szeletét, ide varázsolva egy kis olasz életérzést, mentalitást ahol a vásárlók testközelből is megtapasztalhatják az áttetsző üvegfelületek tökéletességét, a merész színhasználatot és az Olasz tervezők által megálmodott és megvalósított félreérthetetlen stílust, amely egyben tükrözi az olasz szenvedélyt is.

Ezúton szeretnénk megmutatni a SMEG készülékek egyszerűségét, minimalista stílusát és ízléses színvilágát, mind azt, amely már világszerte közismert és közkedvelt a vásárlók körében, elkötelezve magunkat a Márkának. Bemutatótermünkben személyesen bepillantást nyerhet a választékba, információkat kaphat kiemelt akcióinkról és választ kaphat szakmai, technológiai kérdésekben. Kiegészítő, design márkáinkkal pedig teljes lefedést biztosítunk Önnek ahhoz, hogy konyhájának esztétikai arculatát, a lehető legtökéletesebben alakíthassa ki.

Smeg beépített sütő

Beépíthető sütők
smeg beépített kávéfőző
Beépíthető kávéfőzők
Smeg szabadonallo cooker
Szabadonálló cookerek
Smeg gáz főzőlapok
Gáz főzőlapok
smeg szabadonallo huto
Szabadonálló hűtőszekrények
Lapozza át teljes katalógusunkatA márka
Az olasz SMEG cég, exkluzív háztartási gépei, a kifinomultság és a luxus csodálatos ötvözete, a stílus és a technológia tökéletes találkozása. Eredeti és ergonomikus termékek, melyek megtervezésénél teljes mértékben a design és a minőség áll a mérnöki figyelem középpontjában. A Smeg már évtizedek óta ismert és megbízható prémium márka.

Ugyan az olasz cég több stílusban is kiemelkedőt alkotott, - legyen szó akár a klasszikus, minimalista, vagy a kicsit antikba hajló koloniál stílusú kollekciójukról -, igazi sikerré akkor váltak a Smeg készülékei, mikor piacra dobták a hamisítatlan 50-es évekbeli hangulatot idéző hűtőgép családjukat. Szenvedély és stílus, ez a két fogalom volt az olasz márka fő meghatározója.
Smeg 50-es évek retro hűtő
Retró hűtők az 50-es évek stílusában
Smeg retro szabadonallo mosogatogep
Retró szabadonálló mosogatógépek
Smeg retro szabadonálló mosógép
Retró és modern mosógépek
Történetének 60 éve alatt a Smeg nemzetközi elismertséget szerzett a piacon egyedülálló háztartási gépeivel, melyek a legutolsó részletre is kiterjedő, gondos tervezésükkel, és szemet gyönyörködtető, plasztikus formáikkal méltán váltak ikonikus darabokká. A gyártás során alkalmazott csúcstechnika, a lézerrel vágott acélrészek, a termékek éveken át tartó terheléses minőségtesztelése, mind a Smeg azon elhivatottságáról tanúskodik, hogy olyan megbízható termékeket képviseljenek a piacon, melyek tényleg kiállják az idő próbáját. "A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának.. "/Giorgio Armani/


Cortina Italia Kft.
Cím: 1024 Budapest Margit krt. 13.
Tel: 06 1 780 6724 - Mobil: +36 30 7373 316, +36 30 975 8891
Nyitva tartás: Hétfő - Péntek: 9 - 17, Szombat: 9-14
Kényelmes parkolás az üzlet melletti, Rómer Flóris utcában, az üzlettől 50 méterre
A házhozszállítás az ország egész területén ingyenes!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése