Luxus lakberendezés Diósd rózsadombján

A teraszon napozót, étkezőt és lounge rész alakítottunk ki, hogy a funkciók kényelmesen elkülönüljenek. A hálószobába íves falat terveztünk, beépített éjjeliszekrényekkel. A világító kavicságy az esti hangulatot fokozza. A konyhasziget és az étkező tervezése során az elegancia és a praktikus használat szempontjait tartottuk szem előtt. Fontos, hogy a levegősség és a térhatás növelés érdekében mindkét oldalról az egész lakás körbejárható legyen.

A nappali egybe nyitható a jacuzzival, ami elsőre talán szokatlan kívánság volt, de mi különösen kedveljük az érdekes kívánságokat. Ennek a megoldásnak az eredménye még minket is meglepett, mert jóval többet tett hozzá az otthon különleges luxus érzetéhez mint egy egyszerű jacuzzi. Sőt, az átlátható tereknek köszönhetően innen élvezhető nappali kilátás és az éjszakai csillagos ég is. A terasz felé a teljes üvegfelület fokozza a térélményt. A nyitott tűzterű kandallót kifejezetten ebbe a térbe terveztük, és mi magunk építettük. A kilátás és a természet közelsége pazar élményt nyújt a rendszeres baráti grillezésekhez.

Luxus lakberendezés Diósdliget
Luxus lakberendezés jacuzzival

Luxus lakberendezés nappalija
Luxus lakberendezés étkező
Luxus lakberendezés egybenyitott nappali
Luxus lakberendezés jacuzzi a nappaliban
Luxus lakberendezés látványkandallóval
Luxus lakberendezés bárpulttal
Luxus lakberendezés szivardoboz
Luxus lakberendezés konyha
Luxus lakberendezés egyedi hálószoba
Luxus lakberendezés egyedi óra
Luxus lakberendezés beépített szigetes villanykapcsoló
Luxus lakberendezés fürdőszoba
Luxus lakberendezés fürdőszobaszekrény
Luxus lakberendezés mosdópult
Luxus lakberendezés teraszvilágítás

A megrendelő gondolatai:
"Nem is tudom, hol kezdjem Ádámmal való munkakapcsolatom. Talán azzal, hogy első pillanattól kezdve őszinte és nyitott volt, vagy azzal, hogy minden megfigyelésünket beleépítette a lakásunk végső terveibe, vagy talán azzal, hogy a lakásunk nem csak egy tér lett, hanem az az otthon, amit szerettünk volna, köszönve neki. Kezdjem itt vagy ott, a végeredmény mindegy, ugyanaz. Életünk egyik legjobb döntése volt, hogy Ádámhoz fordultunk segítségért és tanácsért. Nem csak hogy belsőépítészünk lett, hanem úgy érzem, része lett mindennapjainknak, a barátunk lett. Őszintén elmondhatom, hogy az egész építkezés folyamán mellettünk állt, és még arra is gondolt, amire mi nem. Nélküle nem ott lennénk és nem úgy élnénk, ahogy most. Ezúton szeretném neki megköszönni mindazt a munkát és segítséget, amit adott nekünk, hiszen ami fontos, az anyagiakban nem kifejezhető. Köszönjük Ádám, hogy velünk voltál, és remélem, a jövőben is a barátunk maradsz."
Tervező: Szlias Ádám
Showroom és iroda: 1081 Budapest, Kiss József u. 19.
SZILAS ÁDÁM
VEZETŐ TERVEZŐ, CÉGVEZETŐ
Tel: + 36 20 969 9388
www.adamdesign.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése