Új Duravit Darling fürdőszoba bútorok

A Duravit és Dieter Sieger formatervező közös alkotásának, a Darling fürdőszobai kollekciónak első nagy fellépése 1994-ben volt, és az elérhető áron kínált, a legmagasabb formatervezői igényeket is kielégítő kollekció hamarosan mindenki kedvencévé vált és maradt még egy generációval később is. A Duravit Dieter Sieger két fiával, Michael és Christian Siegerrel közösen ismét a kollekcióra összpontosította figyelmét, és a 2011 évi ISH-ra egy teljes programmá fejlesztette tovább a mosdótól az ülőmosdó-vécéülőkén keresztül a pezsgőfürdőkádig, de eközben nem sok változott a "sok dizájn kevés pénzért" alapötleten.

duravit_new_darling_furdoszoba_butor_es_szaniter_furdoszobatervezes


Filigrán szegély és körforma, mint vezérmotívum
A "Darling New" új, vizuális vezérmotívuma a filigrán szegély, amellyel mind a kerámia, mind pedig a bútorok és kádak esetén találkozhatunk. A formatervezés további jellemzője a harmonikus körforma, amely már az első Darling széria megjelenését egyedivé tette. Ennek megfelelően a mosdók formája kör a körben jelenik meg: összesen 25 különböző kerámiamodell áll rendelkezésre. 

duravit_new_darling_furdoszoba_butor_es_szaniter_furdoszobatervezes

A választék a kis kézmosótól a fali vécéig és fali bidéig terjed, amelyek forma szerint zárt testként jelennek meg, tisztán, és oldalt bármilyen rögzítésre szolgáló mélyedés nélkül. Különös komfortot kínál a 62 centiméterre kiálló fali vécé: ezt akár a "SensoWash" bidéülőkével is fel lehet szerelni, ily módon összekapcsolva a Darling kollekció formatervezői standardját a higiénia és komfort új mércéjével. A látogató elégedetten hagyja el a "félreeső helyet", mindenütt frissnek és tisztának érezve magát. Térjünk vissza a mosdókhoz: Nagy figyelmet keltenek továbbá a mosdóbútorok, amelyek rendkívül lapos kerámia peremükkel nyűgöznek le. A filigrán konstrukciót az alsó szekrényeken a megfelelő optikai hézagok hangsúlyozzák.
duravit_new_darling_furdoszoba_butor_es_szaniter_furdoszobatervezes

Tartós bútorok friss, fiatalos színekben
A bútorok különösen tartósak: a sokat használt felületek, mint a fedlapok, a konzollapok és a fali tartók struktúralakk kivitelben készültek, és ily módon rendkívül ellenállók a karcolásokkal szemben. Természetesen a legkülönfélébb kivitelben készült felső szekrények, görgős konténerek, tükrök és tükrös szekrények is a programba tartoznak. Összesen 52 bútortípussal a Darling New a Duravit legátfogóbb bútorprogramja. De mi lenne a Darling a friss, fiatalos színek nélkül! Míg a test és a fedlapok még visszafogott matt fehér vagy terra színt kaptak, addig az elülső felületek a színek vidám szimfóniáját adják elő: friss, tavaszias zöld vagy mégis inkább azúrkék? Nehezünkre esik a választás. Ha az előbbiek végül mégis túl bátornak tűnnének, még mindig jó választásnak bizonyulnak a pine silver vagy a pine terra színek élő struktúrájukkal. Az egységes színárnyalatot kedvelőknek az elülső oldal természetesen a testhez pontosan illeszkedő fehér vagy terra színben is rendelkezésre áll.

duravit_new_darling_furdoszoba_butor_es_szaniter_furdoszobatervezes

Kádak komfortos szegéllyel és led világítással
A fürdőszoba csak a káddal válik teljessé. Itt is nagy választék áll rendelkezésre, összesen 12 kádtípus, hozzászámítva a bútor- és akril burkolatokat, valamint a kádtartókat és a fejpárnákat is. A kádak különös módon veszik át a kerámia stíluselemeit: A filigrán körbefutó szegély alól kívánságra világító diódák lágy, fehér fénye dereng elő. Minél apróbbnak mutatkozik a kádszegély oldalról, annál komfortosabb felülről. A kád ezen a ponton 11,5 centiméterre szélesedik ki, ez a komfortos szegély kényelmes ülőlehetőséget biztosít, vagy pedig fontos segítséget nyújt a beszálláskor, ami nemcsak az idősebb generáció számára jelent fontos előnyt.

duravit_new_darling_furdoszoba_butor_es_szaniter_furdoszobatervezes

Tervezd meg a saját fürdőszoba bútorod!
Hogy a választás ne essen nehezünkre, hanem örömet okozzon, a Duravit saját stílusválasztót fejlesztett ki, amely a www.mynewdarling.de címen a formatervezés szerelmeseinek és a fürdőszoba iránt érdeklődőknek egész egyszerű módon segít személyes kedvenc megoldásuk kiválasztásában. Itt a konfigurátor mellett néhány kattintással elérhetjük a kereskedők jegyzékét is. A Darling new minden tekintetben modern, ízléses, rugalmas és népszerű.
Lapozza végig a teljes katalógust 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése