Metró csempe - a nagyvárosi stílus kelléke

Az Acromat Kft. gazdag burkolatválasztékából most egy klasszikus forma mai változatával kívánjuk megismertetni Önöket. Egyre élénkül az érdeklődők és a vásárlók száma az úgynevezett. metró stílusú falicsempe iránt. Ezen a néven vált ismertté, de használatos az amerikai csempe elnevezés is. Cégünk ebben a termékkörben is több, minőségi gyártó termékeit kínálja vásárlóinak. Beszállítói partnereink közül most a spanyol Mainzu és az olasz CE.SI termékeit mutatjuk be. A csempe elnevezése a párizsi metró jellegzetes falburkolatából ered, melyet először itt használtak majd széles körben - többek között a budapesti
kisföldalatti állomásainál - alkalmaztak.

A mellékelt képek jól szemléltetik, hogy otthonunkban a metró csempével egyedi hangulatú felületeket alakíthatunk ki. Ideális választás modern vagy klasszikus fürdőszobai környezetbe, minimál nappalikba és hálószobákba, valamint loft lakások nagyméretű falfelületeire illetve konyháiba. A méretválaszték gyártónként egységes ugyan, de a színekkel, a fugákkal és a fektetési módokkal történő játék széles teret enged a kreativitásnak.

CE.SI: Anyaga: mázas kőporcelán. Méretek: 7,5 x 15 cm és 7,5 x 7,5cm. Ezek a burkolatok egyedi színekben, fózolás ( szögben csiszolt élek ) nélküli változatban is válaszhatók. Kültéri felhasználásuk lehetséges.

Mainzu: Anyaga: Fehéragyag. Méretek: 10 x 20 cm. Színeket meglévő színpalettából lehet választani, fózólt kialakítással, beltéri használatra.

metró csempe
metró csempe
metró csempe fürdőszoba
metró csempe konyha
metró csempe konyha
metró csempe színmintametró csempe fürdőszoba
metró csempe konyhametró csempe fürdőszoba
metró csempe fürdőszoba
metró csempe fürdőszobametró csempe konyha
metró csempe fürdőszobametró csempe fürdőszoba
metró csempe fürdőszobametró csempe konyha
metró csempe étkező
metró csempe hálószobametró csempe étkező

ACROMAT Kft.
Bemutatóterem: 1061 Budapest, Székely Mihály u. 10.

Tel: +36 ( 1 ) 413 01 36 Fax: +36 ( 1 ) 413 01 27
Kapcsolat: Garad Attila

email: garad.attila@acro.hu

Mobil: + 36 ( 30 ) 551 68 18

metró csempe konyha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése