Kókuszdió mozaikburkolat

A modern és természetközeli enteriőrök kialakításához új típusú burkolatunk, a kókuszdió héjából készített mozaik. A Cocobeat névre keresztelt design-termékcsalád alapanyagát tekintve is megállja helyét ökovilágunkban.

Merész terek, még merészebb alapanyagok
A magas minőség hátterében alapos, jól átgondolt és szigorú előkészítési folyamat áll. Sűrűségének és nagyfokú szilárdságának köszönhetően védett a gombákkal, mikroorganizmusokkal szemben, így nem kell tartanunk a penész jelentkezésétől vagy a nedvesedéstől. Összetételének köszönhetően kiváló hőszigetelője és burkolata lehet oldalfalunknak és padlónknak, hosszú élete és tartóssága miatt pedig nem kell gondoskodnunk a cseréjéről sem.Amikor a látvány és a funkció egyensúlyban marad
Aki meleg, barátságos és otthonos környezetet szeretne teremteni a lakás vizes helyiségeiben is, annak kifejezetten ajánlott ez az extravagáns, mégis természetes és időtálló burkolat, mely egzotikus megjelenésével megnyugtató és üdítő látvány is egyben. A Cocobeat mozaikcsalád funkcionalitása, külleme és ökológiája egyaránt fontos volt a termék megalkotójának. Az nem kérdés, hogy esztétikus és kellemes megjelenésű, de valóban víz-, pára- és penészálló lenne? Mi történik, ha nedvesség éri, hiszen mégiscsak kókuszdióhéj!? A jó hír az, hogy gyanta-tartalmának köszönhetően a víz nem tud beszivárogni a pórusaiba, így nem keletkezhet penész. Felrakása egyszerű, az eljárás ugyanaz, mint bármely más, eddig látott mozaikcsaládnál. Válogatott elemekből áll: szín, görbület és vastagság szerint csoportosított héjdarabkák alkotják egységes szerkezetét.


Az igényesség erény
A kókuszdióhéj-mozaik kiválóan alkalmas bútorok felületének takarására, fal- és padlóburkolásra, bármire, ami kreativitásunkat hűen tükrözi. Engedjük szabadon fantáziánkat, valósítsuk meg egyedi ötleteinket, adjunk teret igényeinknek, hiszen a minőségi alapanyag felhasználásával egészen különleges, mutatós és higiénikusan elegáns tereket képezhetünk. A siker pedig garantált lesz. A termékek megtekinthetők a www.cocobeat.hu honlapon.

Trópusifa Stúdió
1036, Budapest, Bécsi út 85.

Tel: 06-1-430-0150 - Fax: 06-1-430-0151
Weboldalaink:
www.tropusifaparketta.hu
- parketta padlófűtésre

www.otthonosteraszok.hu
- a nyaralás élménye saját teraszán

www.cocobeat.hu - a lakás ékszere

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése