Varázslatos egyedi díszüvegek - ORGAN-X Art Glass

Az ORGAN-X díszüvegek egyedi megjelenésükkel sajátos hangulatot teremtenek és a fényviszonyok változásával együtt alakulnak. A többféle elkészítési technika és az elképzelt minták végtelen számú formát ölthetnek. Mivel foglalkozunk? Az üvegművészeti tervezéstől a szaktanácsadáson át a beépítésig, teljes körű garanciális szolgáltatást nyújtunk megrendelőinknek. Olyan egyedi igényeket elégítünk ki, amelyek megkövetelik maguknak a minden tekintetben Európai színvonalat és minőségi kiszolgálást.Úri szabóság vagyunk, ami távol áll a konfekciós megoldások középszerűségétől!




Az ORGAN-X díszüvegei ajtókat, ablakokat, térelválasztókat és mennyezeteket díszítve fényjátékkal és színharmóniával töltik meg a tereket. Ez azt jelenti, hogy az Ön élettere, majd mintegy varázsütésre minden percben újjászületik.
Tekintse meg bemutatkozó filmünket


Hogyan csináljuk?
A rövid Regisztráció  után lépjen be a saját személyes fiókjába és tekintse meg az extra kínálatot. Válogasson kedvére, tájékozódjon a lehetőségekről, nézze meg már megvalósult munkáinkat, és azok boldog tulajdonosainak véleményét a videó galériában. Válassza ki a Glassic szolgáltatás csomagjaink közül azt, amelyik az Ön számára legjobban megfelel és kérjen ajánlatot! Ez után egy személyes találkozás alkalmával, a helyszíni felmérés és konzultáció során közösen megbeszéljük, hogyan teremthetünk Önnek is valódi időtálló értéket. A szaktanácsadás után a kívánságai alapján tervezünk egyedi díszüveget, amelyet a kapcsolódó megoldásokkal együtt, valósághű látványterveken keresztül helyszíni fotókba illesztve mutatunk be. Ezeket az Ön kényelme érdekében már a saját személyes fiókjában tekintheti meg. 

A következő találkozás során, már személyes ismerősként véglegesíthetjük a közösen megálmodott terveket. Az árajánlat elfogadása után kitöltjük a részletes megrendelő lapot, majd nekilátunk a gyakorlati megvalósításnak. Közös munkánk folytatásaként Önnek már csak annyi a dolga, hogy a kedvenc karosszékében ülve, jóleső érzéssel kivárja azt a néhány hetet, amíg a műhelyünkben életre kel az új (alkotás) ajtó vagy ablakbetét. Előre egyeztetett időpontban a helyszínre szállított díszüveget, beépítjük a végleges helyére.

Miért szeretnek minket?
Mert a helyszínen keressük fel Önhöz és felmérjük, mire van szüksége. Nem a saját elképzeléseinket erőltetjük, bevonjuk ügyfeleinket a tervezés folyamatába is. Rugalmasak vagyunk, minden egyedi igényt igyekszünk kielégíteni. Kifejezetten szeretünk építészekkel, tervezőkkel és lakberendezőkkel együtt dolgozni. Gondosan és szépen dolgozunk, nem ismerünk lehetetlent. Szívesen adunk szakmai tanácsot is. Ha igényli, kiváló tervezőket és más szakembereket is tudunk ajánlani kivitelezési munkákhoz, akikben bátran megbízhat. Lehetne még valamivel fokozni ez elégedettség érzését? Szerintem igen! Ha megrendeléséhez a Glassic Privilegium szolgáltatás csomagot választja, részt vehet a partner bónusz programban, ahol 2 személyes Wellness hétvégét, vagy Kastélykártyát nyerhet 100.000.- Ft értékben!


Levelezési címünk: H 2311 Szigetszentmiklós PF.173

Telefon/Fax: +36 1 999 3131

Mobil: +36 30 9314 136

E-mail: organx1@gmail.com

www.organ-x.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése