Bárdóczky Andrea lakberendező legújabb munkái

Bárdóczky Andrea Lakberendező
ANDart belsőépítészet, lakberendezés Tel: (+36) 30/952 1042 - E-mail: andart@andart.hu

Miért is szeretem ezt a szakmát? Mert rendkívül változatos és izgalmas. Minden új feladat egy kihívás, legyen az lakás, családi ház, vendéglátótér vagy iroda. A harmóniát és a praktikusságot mindegyiknél célként tekintem. Feladatom azonban nem egyszerűen csak a bútorok kiválasztása és rendezgetése ugyanis, aki lakberendezőt hív segítségül, időt, pénzt és utánajárást takarít meg, mivel engem naprakész információkkal látnak el a kereskedő és kivitelezőcégek. Alaprajzi terveken, ha a tér engedi, több variációt is nyújtunk az ideális berendezésre. Falak mozgatására is van lehetőség, akár válaszfalakról, akár tartó szerkezetek kiváltásáról van szó, ez utóbbi természetesen csak statikusszakember bevonásával. Ideális esetben célszerű lenne a lakberendezőt már a tervezés minél korábbi szakaszában bevonni, hiszen ekkor még papíron lehet a falakat rakosgatni a megfelelő térkihasználtságához.
A betervezendő anyagokat közösen választjuk ki. Nem szeretnék senkire olyan ruhát húzni, amivel nem tud azonosulni. Viszont az összhangból már nem engedek… A végleges döntésében a látványtervek is fontos szerepet játszanak. Kivitelezéshez viszont nélkülözhetetlenek a pontos, kottázott gépészeti kiállások, csomópontok, burkolat kiosztások, ill. falazási tervek. Ezáltal nagy segítséget kapnak a szakemberek is, hiszen előre tudják a pontos vizes és villany kiállásokat, burkolat kiosztást, falnézeten és alaprajzon feltüntetve. Ezzel elkerülve a többszöri visszabontást, annak felesleges idő és anyag költségeit. Folyamatos
egyeztetésekkel követem a kivitelezés minden fázisát, mert számomra fontos, hogy a végeredményre mindannyian büszkék lehessünk.
Szakmai elismerések:

2002: Hoventa pályázat: Vendéglátótér tervezése 1. kategória, 1. helyezés

2008: AZ ÉV LAKBERENDEZŐJE díj. A díjat Bálint Imre, az Építész Kamara elnöke adta át

Nappalik

nappali
nappali
nappali
nappali
nappali
nappali

Konyhák
konyha
konyha
konyha
konyha

Étkezők
Étkező
Étkezők
Étkezők
Étkezők
Étkezők

Fürdők
fürdőszoba
fürdőszoba
fürdőszoba
fürdőszoba
fürdőszoba

Hálószobák - Gyerekszobák
Hálószoba
Hálószoba
Hálószoba
Hálószoba
Gyerekszoba

Kiállítások 
enteriortervezes
enteriortervezes
enteriortervezes
enteriortervezes
enteriortervezes
enteriortervezes

További fotók a tervező weboldalán: www.andart.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése