3D dekorburkolat - Könnyű, festhető, és látványos

A 3D falpanel számos előnyével forradalmasíthatja a belsőépítészetet. A hagyományos falfelújítási technikák kiváltójaként a 21. század dizájn burkolóanyagává vált. A 3D térhatású falpanelt legtöbbször falra, vagy térelválasztó díszítőelemként építik be nagyobb területű, és megfelelő belmagasságú helyiségekbe. 

Szállodák, közösségi helyiségek, előadók, bemutatótermek, üzletek vagy szépségstúdiók egyedi, dekoratív és ízléses dísze lehet, de kirakatok jól megvilágított háttereként is mutatós. Különleges egyedi domborműves mintázataival változatos, látványos, különböző stílusú enteriőr alakítható. Saját otthonunkban, a régi falak felújításához, térelosztáshoz, de falvédő kiváltására is alkalmas. Kitűnően alkalmazható fürdőszobákban, konyhákban, ahol a nedvesség állandóan jelen van mert a felület nem szívja magába a vizet, vagy a párát.Gazdag mintaválasztékkal készül, könnyű, gyors, és tiszta a felrakása. 

Természetes növényi rost alapanyagú, környezetre káros anyagot nem tartalmaz. Préseléssel készül, ami masszivitást biztosít. A burkolólapok alapszíne natúr, így bármilyen színre festhető, amivel még fokozható a látvány egyedisége. Az újabb fűtési technológiákhoz mint például a falfűtés, szintén kitűnően alkalmazható. Biztonságos, megfelelő felületkezeléssel tűzálló felületet alakíthatunk ki.

Forgalmazó:
Exact Home

1055 Budapest Bajcsy Zsilinszky u.76.

E-mail: info@exacthome.hu

Mobiltelefon: +36 30 68 99 152

www.3dfalpanel.com



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése