Csúcsminőség és ergonómia: design bababútorok

A Bababoo webshop és üzlet termékpalettájának összeállításakor a legnagyobb körültekintéssel válogatott a legjobb minőséget, ergonómiát és nem utolsó sorban igényes dizájnt nyújtó európai bababútor és gyermekbútor fogalmazók kínálatából. E három tulajdonság együttállásakor magasabb árkategóriára számíthatunk, de meg az itt vásárolható darabok tényleg szemet gyönyörködtetőek. Lakberendezési portál lévén elsősorban a babaszoba fő berendezési darabjaira a bababútorokra fókuszálunk. Bármilyen is az elképzelésünk a leendő babaszobáról a Bababoo-nál mindenféle stílust megtalálunk legyen ez klasszikus, rusztikus, retró, vagy letisztult vonalvezetésű. Weboldalukon minden ár, és a bútorok mellett sokféle kiegészítő megtalálható. A webshop elérhetősége a cikk végén. 


Magas minőség, 4 féle képpen szerelhető össze, a baba növekedésével állítható magasság és hossz, babaágy 70x 120cm, junior ággyá alakítható, így a mérete: 70x 150cm, tartozék matrac mindkét mérethez, hypoallergén matrac, 60 fokon mosható.

A webshopban találtam egy jópofa darabot, ezt ki kellett tennem :) ( szerk.) 

18-as mérettől 34-es méretig, anyaga vászon, harántemelős, könnyű nyári viselet, hiper menő :-)
Üzletünk Budapesten, a Petőfi híd pesti hídfőjénél, a Gizella házban található: 1095 Budapest, Ipar utca 2/b. A legegyszerűbben a Soroksári út felől közelíthető meg, a CIB banknál befordulni, és a második ház a bal oldalon. Figyelem! A 2/A számnak van "B" lépcsőháza, ami zavaró lehet. 

Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 10-18 óráig, Szombaton 10-14 óráig
Telefon: (1) 210-24-77, (70) 423-23-23
Email címünk: bababoo@bababoo.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése