Fesd át a lakást! Próbáld ki a Trilak színtervezőt!


A Trilak festékgyártó cég színtervező programjával időt, pénzt, és sok felesleges bosszúságot takaríthatunk meg. Fess ízlésed szerint! Mondd meg mekkora a régi falfelületed és a program megmondja mennyi festék kell hozzá. Kereshetsz festékboltot irányítószám alapján. Fehér alapszínű beltéri és homlokzati felületeken próbálgathatjuk ki a színeket mielőtt a valóságban is meghoznánk a végleges döntést és elindulna a festékboltban a keverőgép.

Ha nem csak a minta enteriőröket szeretné kifesteni a program lehetővé teszi, hogy az otthonunkról készített fotót feltöltve a kijelölt falszínt is átfessük. A programban nappalikat, konyhákat, étkezőket, hálószobákat gyermekszobákat, fürdőszobákat, előszobákat és külső homlokzati elemeket színesíthetünk helyként fém, illetve fafelületeket is.
Néhány a választható minták közül, a festés 1 perc alatt kész és azonnal meg is szárad :) Festékvásárlás előtt figyelembe kell venni, hogy a monitor színbeállítása eltérhet némileg a valóságtól, de nagyszerű szórakozás kipróbálni mindazt, amit eddig csak a fantáziánkban jeleníthettünk meg.




forrás: www.lakberinfo.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése